VARAO ME JE DVE GODINE, ALI MI JE BIO DEČKO, OTAC, MAJKA I DRUG: Sanja Stanković progovorila o bivšem momku Bubiliju (VIDEO)

Tokom večeri na rijaliti imanju u Šimanovcima Sanja Stanković i Rialda Karahasanović su se osamile i večerale zajedno, ali i pričale o ljubavnim problemima i životnim okolnostima koje su im se dešavale.

- On je naprimer tip kao Car, samo što je stariji, problematičan je, imao je taj osećaj za sitnice, onda uđeš u neku vezu koja je bila propast, a opet ima neke svoje vrline, ti njega pitaš nešto, on se ne seća kada mi pričamo, ali ima nešto, ne mogu da ti objasnim. A ja... - ispričala je Rialda.

- Neke stvari mogu da se koriguju, ne da se čovek menja! - dodala je Sanja.

- Ako je meni dovoljno stalo, ja prva korigujem sebe, ne mogu svoj karakter da promenim, ali isto to očekujem sa druge strane. Mi smo radili Novu godinu, onda sam ja njih da idemo iz Makedonije, sa njegovim društvom i ovaj, ja sam došla za Beograd, a njemu sam rekla da ne mogu da idem, da su mi se pokvarila kola, haos celi... - nastavila je Karahasanovićeva.

- Meni je Bubili najviše priređivao iznenađenje, priredo mi je skok iz aviona sa padobranom! Žao mi je što u Dubaiju nisam skakala, ali ću ići opet pa ću skakati. Bez obzira na haos kako je sve to ispalo na kraju, da se ispostavilo da me je varao dve godine, ali on je bio tu kada je meni bilo najteže, pa ne mogu da mu zamerim neke stvari, bio mi je i dečko, i otac, i majka, i drug, i drugarica i sve mi je bio - pohvalila se Sanja.

- Kada napravim rezime, od svih mojih veza, sve nešto fali, a kad vidim neke stvari koje sada tolerišem, setim se drugih stvari, prema kojima sam trebala da imam više obzira i da cenim - nastavila je Rialda.

- Sve se dešava sa razlogom, tako da - prokomentarisala je plavokosa.

- Ja sam imala vezu koja me je upropastila, družila sam se sa čudnim ljudima, to je društvo sa kojim sada nikada ne bih bila, ogovarali su ljude, ali ja sam u tom društvu bila. Onda sam promenila menadžement - nastavila je da se ispoveda pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još