Tri razloga zašto je Meridianbet najpoželjniji poslodavac u Srbiji

Dve decenije liderskog statusa na tržištu igara na sreću – tek početak!

Kompanija Meridian, poznata kao lider u igrama na sreću u zemlji i regionu, ove godine slavi 20 godina postojanja i uspešnog poslovanja. Ovo je priča o tržišnoj dominaciji domaćeg brenda koji sa velikim uspehom Srbiju predstavlja na 30 tržišta Evrope i sveta.

Meridian – najveći humanitarac u Srbiji

Već godinu dana zaposleni u kompaniji Meridian svakodnevno obilaze čitavu Srbiju, ali i region i pomažu sugrađanima u nevolji – pre svega lekarima i medicinskim sestrama, ali i udruženjima građana, kulturnim ustanovama, amaterskim sportskim savezima i klubovima, darovitim studentima. U narednom periodu sledi još veći broj projekata iz oblasti društvene odgovornosti, kao i početak rada humanitarne fondacije "Od srca sa ljubavlju".

Projekat "Moj prvi posao"

Kompanija Meridian je već od prvog naleta krize posebnu brigu vodila o dobrobiti zaposlenih. Usred velike krize 2020, Meridian za celih 30% povećava broj novozaposlenih u Srbiji u odnosu na posmatrani period 2019. Angažovani su domaći mladi stručnjaci, najčešće svršeni studenti, koji razvijaju globalno najkonkurentnija rešenja u oblasti veštačke inteligencije, big data, dizajna video i slot igara, digitalnog marketinga. Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo naš novi projekat "Moj prvi posao" gde ćemo, u saradnji sa domaćim visokoškolskim ustanovama, ponudimo zaposlenje najboljim svršenim studentima.

Ubedljivo najveća ponuda na tržištu

Samo od početka pandemije, Meridian je uspešno lansirao čak 20 novih proizvoda, čime je "cementiran" liderski status kompanije u pogledu ponude dostupne igračima – reč je o ubedljivo najvećem broju mečeva i kvota za standardno i uživo klađenje, na sportske, ali i kulturne i političke događaje u Srbiji, regionu i svetu. Osim novih igara, predstoje i ozbiljne investicije u unapređenje loyalty sistema i bonusa.
Uvek uz svoju zajednicu - kompanija Meridian!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još