JELENA KRUNIĆ I ANĐELA VEŠTICA MI PRETE IZ IVANINOG SALONA: Miroslava Simov progovorila o problemima zbog ćerkine veze sa oženjenim reperom

Izjava Tare Simov da je njena majka "ležala u zatvoru 20 godina da bi njoj bilo dobro" uzburkala je javnost zbog čega se oglasila Miroslava Simov i otkrila drugu informaciju.

Uznemirena Miroslava oštro je demantovala izjavu svoje ćerke rekavši da to nije istina i da Tara u "Zadruzi" govori mnogo toga da bi se odbranila od svih koji je napdaju.

- Ona je to rekla u afektu da bi se odbranila od one žene koja je mrzi. Nadici je dozvoljeno da priča sve i svašta zato što je majka devojke koja je snimila jednu i po pesmu. A meni je njena Kija draga - počela je Miroslava i nastavila:

- Demantujem to što je Tara izjavila, imate vi tamo u "Zadruzi" mnogo njih koji imaju godine i godine robije, pa pitajte njih, nemojte da zovete mene. Moguće je da sam napravila neko prekršajno delo, prošla na crveno. Ostalo demantujem, to može da se proveri - nije želela jasno da odgovori Miroslava koja je promenila temu i spomenula napad Anđele Veštice na Taru kada joj je bilo samo 15 godina:

- Još nekoga čeka robija, znate vi to vrlo dobro. Tako je, Anđelu prvo čeka završetak suđenje pa robija. A vi zovete mene da me pitate za robiju i da kopate po mom životu. Ja iza sebe imama dva braka i dvoje dece, kao i muzičku karijeru, a vi zovite nekog drugog - dodala je majka Tare Simov i potom šokirala izjavom:

- Zovite ženu od onog, iz njenog salona mi Krunićka i Veštica šalju preteće poruke. Ne pitate me koliko mi prete i kako sam - izjavila je Miroslava koja je na pitanje da li misli na salon Ivane Aleksić, supruge Nenada Aleksića Ša:

- Tako je, zovite ženu od Ša, one su njene mušterije. Dobro, Krunićka je sada u bolnici, ali iz njenog salona mi prete - ponovila je majka Tare Simov koja je potom objasnila šta misli o odnosu svoje ćerke sa oženjenim reperom:

- Piše se da spremam nekakvu svadbu? Ko još sprema svadbu za nekoga ko je oženjen? Je l' vam ja delujem ako neko ko se time bavi? Ništa ja ne spremam - zaključila je Miroslava.

Izvor: Republika.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još