JEDNOM U STO GODINA, RODI SE ŽENA KOJOJ NIKO NE MOŽE NIŠTA: Jelena Karleuša oglasila se nakon skandala u "Zvezdama Granda" (FOTO)

Jelena Kareluša oglasila se još jednom na temu diskvalifikacije takmičarke "Zvezda Granda" Vanje Knežević i zahvalila se svima koji su stali na njenu stranu u ovom slučaju.

Poruku je objavila na svom Instagram profilu, a sadržaj objave prenosimo u celosti.

- Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko na samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave, tako i mržnje. Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža, koji je konstantan i nemilosrdan. Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je, nažalost, postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja. Jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno koje se rafalno ispaljuje na mene - u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu... Kao zver sam naučila na udarce, jer, iskrena da budem, ja samo za udarce i znam. Ovo je surov posao, gde pritisak zna da slomi i najjače, gde svi misle da te poznaju, daju sebi pravo da te "nauče pameti" i "stave na tvoje mesto". Ali jednom u 100 godina, rodi se žena kojoj niko ne može ništa. Jer je ona tako odlučila.

Podsetimo, Jelena je juče objavila da će protiv osamnaestogodišnje Vanje podneti krivičnu prijavu zbog medijskog linča kroz koji trenutno prolazi ona i njena porodica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još