DOBILA VERENIČKI PRSTEN ZA ROĐENDAN: Udaje se Stanija Dobrojević?!

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Stanija Dobrojević se navodno udaje, budući da ju je na njen 36. rođendan zaprosio dečko Marko Marković.

Stanija je u sredu organizovala rođendansku proslavu za desetak ljudi i nije ni slutila da će je Marko baš tog dana zaprositi.

- Stanija nije zvala muzičare, ali su imali karaoke, pa su ona i Marko cele noći pevali. U ponoć je isekla tortu, a posle vatrometa Marko je kelknuo, izvadio prsten i pitao Staniju da se uda za njega. Bila je u šoku, stvarno nije očekivala da će je zaprositi, ali je rekla "da". Čak je i zaplakala od sreće - rekla je Stanijina bliska prijateljica, koja je dodala i da je starletina porodica presrećna.

- Njena majka je skakala od sreće. Bili su oduševljeni i njeni baka i deka. Stanija i Marko svadbu planiraju za sledeću godinu, kad očekuju da će se smiriti haos oko korone. Oni već žive kao da su u braku, ne razdvajaju se. Stanija je baš srećna sa njim, pričala je da više neće da ulazi u rijaliti. Planira da živi od svoje kozmetičke linije i reklama na Instagramu - tvrdi Stanijina drugarica.

Izvor: Informer/Kurir.rs
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još