TI SI MRTVO PUVALO, NIKAD NEĆEŠ BITI ZVEZDA: Marko Đedović urnisao Maju Marinković, Paulu Hublin i Mišela Gvozdenovića! (VIDEO)

Marko Đedović se odmah obrušio na Mišela Gvozdenovića na glasanju za najumišljenijeg zadrugara.

- Prva osoba je Mišel, on čak oduzima ljudima pravo da nešto misle o njemu. Stavlja se iznad Ustava Republike Srbije, pa se pita da li imamo pravo na slobodu govora. Čuj, ko je kome dao za pravo da komunicira... Ograničava druge ljude. Ta njegova nadmenost je dovela do toga da mu se neko pop*ša u krevet. Pa ti vidi gde si - započeo je Đedović.

- To nije zbog moje nadmenosti, nego tuđeg bezobrazluka - uzvratio je Mišel.

- Kada ti pričaš da imaš pravo na krevet, neko misli da ima pravo da to uradi. Prevelika hvala nekih ljudi ovde te je dovela do toga da pomisliš da si bitniji od ostalih. Ko je ovde bilo kome bilo šta? A ne možeš ti da ograničavaš ljude. Svako može ovde da ti kaže bilo šta ili uradi, ako prekrši neko pravo, odgovaraće. Ti kao da si predsednik Vrhovnog suda. Ne vidiš realno stanje stvari. Kada su glasali za tebe, Matoru i Boru, ti si pomislio da je to samo zbog tebe. Vrhunska umišljenost je dovela do toga, da si ti kod osobe kod koje si došao po zaštitu (Kristijana), kada si se osokolio, pomislio si da si iznad njega. Mislim da su te takve stvari koštale u karijeri mnogih stvari, taj neki način tvoje komunikacije, zato nikad nećeš biti zvezda - nastavio je Đedović.

- Nikada nikome neću lizati d*pe, niti da igram kako drugi sviraju - dodao je pevač.

- Ti si za šoubiznis mrtvo puvalo... Prošlo je vreme kad se samo išlo glasom. Zato što tako i misliš, nikad nećeš biti zvezda - istakao je novinar.

- Druga osoba je Maja Marinković, ponaša se kao da je svetski prvak u matematici. Misli da ako je napravila haos ovde, da je zvezda. Bezrazložno umišljena. Ustane i kaže: "Evo, pričate o meni". Priča se o mnogim stvarima, to ne znači da im to daje za pravo da ih neko ozbiljno shvata. Dala se sebi za pravo da misliš da si pametnija. Tvoja dela su te unakazila i upropastila. Pitanja i teme koje si ti imala, ja bih se obesio u štali da sam ja imao. Tvoja umišljenost i tvoje ponašanje je sigurno doteralo tvog oca do lekova. Prošle godine si vikala: "Što bih ja čistila, ja imam pitanja?". Treća osoba, ta rijaliti umišljenost, to je Paula Hublin. Proglašena je za otkriće, dobila reč da će dobiti pesmu, onda napravila gomilu sr*nja, gomilu gluposti. Ta umišljenost koju je dobila se raspršila u sapunicu - poručio je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još