JE*EM GA U USTA, SMRDLJIVA I DEBELA: Marko Janjušević Janjuš javno zapretio ocu Maje Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima predstavnici sedme sile imali su pitanje za Maju Marinković.

- Kako ćeš se ponašati sada posle razgovora sa ocem? - pitala je novinarka.

- Nisam znala da to tako izgleda spolja. Sama ću snositi odgovornost, ne želim da svaljujem na drugog odgovornost. Povlačim se iz te priče. Imaćemo korektan zadrugarski odnos, ja sam bila dosta korektna, neke stvari sam dopuštala, a mnoge stvari nisam zaslužila. On je dosta puta bio pažljiv, ali ta poniženja... Ja možda nisam imala realnu sliku, ali eto, neka to bude moja lekcija za ubuduće. Ne želim više da ulazim u takav odnos, da sekiram svoju porodicu. Žao mi je što sam mu priredila te stvari - rekla je Maja i dodala:

- Ne kažem ja, ja sam osetila i pažnju, on je uvek pitao da li sma gladna, da li se osećam dobro, ali bilo je i situacija da smo prisni, pa se sutradan pere. Sinoć je i sam rekao da se kaje. Ne mislim ja da on to radi namerno, ali ja to više ne mogu da tolerišem. Ja nemam ništa protiv njega, želim samo da se povučem iz priče - rekla je Marinkovićeva o svom odnosu sa Milanom Jankovićem Čorbom.

- Kako ćeš kada ga voliš? Misliš li da on tebe voli? - pitala je novinarka.

- Pa volim ga, ja sma to priznala, ali meni je zdravlje mog oca najbitnije. Ne želim to da dovodim u pitanje, pitao me je zašto trpim poniženje. On nikoga nije uvredio, samo je mene pitao kako i šta. Ako je nekom stalo do mene, taj neko neće raditi stvari koje me povređuju. Ne znam šta za njega da kažem, mislim da ne može da se nosi sa tim pritiskom - dodala je Maja.

- Taki je dao izjavu, i za Čorbu rekao da je odvratan, da je zgrožen... - čitala je novinarka jedan od Takijevih intervjua, gde je spomenut i Marko Janjušević Janjuš kao nasilnik.

- Molim osobu da me ne spominje, je*em ga u usta smrdljiva i debela. On mene naziva nasilnikom! - dodao je Janjuš.

- Jesi nasilnik! - vikala je Maja.

- Mentoli bolesni, ja sam tobom nemam kontakt, nemoj da me spominješ - ponavljao je Janjuš.

- Šta si mi napravio od života! - nastavljala je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još