NJIMA TO ZAISTA NE SMETA: Sedam stvari muškarci uopšte ne primećuju kod žena

Generalno, žene mnogo više značaja pridaju sitnicama u odnosu na muškarce. Njima nije važno ako ste nabacili koji kilogram viška ili ako vam boja kose nije baš onakva kakvu ste želeli. Njima je jedino važno da ih bezuslovno volite i da ste tu za njih šta god da se desi.

Otkrivamo kojih su to sedam stvari koje muškarci uopšte ne primećuju kod svojih životnih saputnica.

Neizdepilirane noge

Muškarcu zaista nije važno da li redovno depilirate noge. Možda i primetite da su male "bodlje" počele da izlaze iz kože, ali njemu to uopšte neće biti važno. Pa čak i da se "zapustite" par dana, njemu će sigurno biti mnogo važnije da ručak redovno bude na stolu, a "večera" u krevetu.

Ako ne nosite šminku

Njemu ste sigurno mnogo lepši bez šminke. U svakom slučaju, on ionako ne zna čemu služi polovina tih stvari koje se nalaze u ženskom neseseru.

Druženje sa prijateljicama

Štaviše, njemu je takođe potrebno da odmori petkom uveče uz dobru fudbalsku utakmicu i flašu omiljenog piva. Možda se potajno i nada da ponekad bude sam. Udovoljite i sebi i njemu! Provedite neko vreme odvojeno, radeći stvari koje najviše volite.

Koju veličinu odeće nosite

Muškarac jedva da zna koju veličinu majice on nosi pa kako će onda znati vašu. Važno je jedino da se njemu sviđa kako izgledate, bez obzira da li nosite XS ili XL veličinu. I sami znate da o ukusima ne vredi raspravljati.

Donji veš

To što se žene zamaraju da uvek moraju imati gaćice i grudnjak u istoj boji, muškarcima uopšte nije ni na kraj pameti. Njima je jedino važno da s vremena na vreme, kada ste sa njim, "ostanete" bez njih.

Da li redovno radite manikir

On verovatno i ne zna razliku između prirodnih noktiju ili onih sređenih kod kozmetičara. I primetiće novi "french" manikir jedino ako mu ga vi pokažete.

Kako ste se obukli

Što se njega tiče, slobodno obucite ono u čemu se najbolje osećate. Dobro, ne baš prekratku suknju koja više pokazuje nego što skriva. Muškarcima ionako najbolje izgledate u uskoj trenerci koju nosite dok po kući obavljate uobičajene poslove.

Izvor: Minimagazin.info
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.