SVI SE RADUJU NJIHOVOM DOLASKU: Tanja Savić spremna da ide po sinove u Australiju!

Nakon što je sa pratiocima podelila delić video poziva sa sinovima, Tanja Savić je potvrdila da je sud doneo presudu i da će nakon 335 dana grčevite borbe konačno biti sa njima. Prema pevačicinim rečima, sud je 12. marta doneo odluku da deca pripadaju njoj.

Izvor blizak Savićevoj otkrio je da je spremna za put, ali da trenutno traži najbolju opciju. Takođe, otkriveno je i da će morati da provede nekoliko dana u izolaciji, potom završi potrebnu papirologiju i onda sa naslednicima doputovati u Srbiju.

- Tanja traži najbolju opciju da ode po mališane. Svi se raduju njihovom dolaskom, baka uveliko sprema sve što klinci vole da jedu, kao i sobicu. Tanjina sestra Biljana ushićena je skoro kao Tanja. U Radincima je prava eufrija. Tanja će ovih dana otpuvati u Australiju kako bi ih dovela, svakako tamo mora biti neko vreme u izolaciji jer tako nalažu pravila zbog epidemije, a onda je čeka nekoliko dana da završi papirologiju i može nazad u Srbiju sa decom - kaže izvor.

Podsećamo, Tanja Savić je dugo bila razdvojena od sinova, koji su sa ocem bili u Australiji i koji su joj, kako je tvrdila, bili oduzeti od strane još uvek zakonitog supruga Dušana Jovančevića. Pevačica je nedavno za domaće medije potvrdila da je dobila starateljstvo nad decom.

- Istina je da sam dobila decu. Jako sam srećna. Idem uskoro po njih u Australiju. Sudskim putem je presuđeno da deca pripadaju meni i sada ja idem da ih dovedem u Srbiju - rekla je tada vidno uzbuđena pevačica.

Izvor: Mondo.rs/Blic
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još