TARA SIMOV UBEDLJIVO POBEDILA: Alen Hadrović izbačen iz "Zadruge 4" (VIDEO)

Tokom prošle nedelje nominovani zadrugari bili su Tara Simov i Alen Hadrović. Tara je tokom nominacija dobila više glasova svojih cimera, dok je Alen imao najmanju podršku publike. Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima odžana emisija "Zadruga - Izbacivanje".

Veliki šef okupio je zadrugare u sali za fizičko kako bi odigrali igricu za dupliranje glasova koju im je pripremio Veliki šef.

Nakon uzbudljive igrice, ni Tara, ni Alen nisu uspeli da reše mozgalicu, te se nikome nisu duplirali sms glasovi. Voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je Darku Tanasijeviću glasove, a onda je on obavestio zadrugare.

- Jedno od vas ima 79% glasova, a onaj ko napušta imanje ima 21% glasova. A 79% glasova ima Tara Simov - izjavio je Darko.

Maja Marković briznula je u plač zbog Alenovog odlaska.

Nakon što je napustio imanje, Alen Hadrović se našao sa voditeljkom Dušicom Jakoviljević u studiju, gde su porazgovarali o njegovom učešću u "Zadruzi 4".

- Pomešane su mi emocije, ne znam šta bih rekao. Pojačane su emocije, a Maja i ja smo uspeli da hendlujemo. Nekako, mislim da ćemo napolju tek da uživamo - rekao je Alen.

- Ljubav je pobedila? - dodala je voditeljka.

- Pa da, teško je bilo, imali smo naše rituale, i bilo mi je najbitnije da ona ostane jaka psihički. Bilo mi je u glavi uvek... Što me više napadaju ja idem protiv svih. Sve je bilo na nju, svi su udarali na nju, tako da, meni jeste ta greška tu u glavi, jer je u javnosti, ali to nije razlog da je osoudim, ostavim, volim je dokazaćemo sve napolju. Sačekaću je i ta veza će se krunisati nečim lepim - rekao je Alen.

- Zamolila me je da ne bude vođa, da ne izazivamo pažnju tokom dodele, ne treba nam osuda, komentari... - rekao je Alen potom.

- Tara i Ša? - pitala je voditeljka.

- Svađaće se jako, ali če ostati zajedno! To je ljubav, iako se raspravljaju - dodao je Alen.

- A Mina i Fran? - nastavljala je Dušica.

- Ne znam. Aleks i Janjuš će nešto pokušati, Čorba i Maja isto... Moj favorit je Kristijan ili Paula - završio je Hadrović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.