Kako da poboljšate seks hranom?

Ne samo da ćete se  sa ovakvom ishranom držati daleko od lekara, nego ćete učiniti da vaš ljubavnik/ca nikada ne poželi da ode od vas. Evo nekih prirodnih namirnica koje će vam “začiniti“ život u spavaćoj sobi.

1.Čokolada
Postoji razlog zašto se čokolada  vezuje za romantična osećanja. Crna čokolada sadrži supstance koje su povezane sa opuštanjem i zadovljstvom.  Te supstance  stimulišu nervni sistem, podižu krvni pritisak i čine da vam srce udara jače -  veoma slično efektima zaljubljenosti, priznaćete!

2.Banane
Navalite na banane! Ovo voće ne samo da sadrži mnogo hranjivih sastojaka, već povećava I muški libido jer sadrži enzim bromelain. One su bogate i vitaminom B koji obezbeđuje energiju I reguliše rad polnih hormona.

3. Ostrige
Klasičan afrodizjak! One sadrže amino kiseline koje aktiviraju polne hormone.Sadrže I cink koji je pospešuje proizvodnju testosterona. Dakle, nema dileme šta ćete danas jesti za ručak!

4.Avokado
Pre nego što završitite  u spavaćoj sobi, idite na večeru u  meksički restoran i naručite gvakamole! Stari Asteci bili su toliko uvereni u afrodizjačke sposobnosti avokada da su mlade žene držali zatvorene u kući dok su se brali plodovi. Avokado je bogat magnezijem (za energiju), nezasićenim masnoćama (za srce) i vitaminom E.

5.Đumbir
Primetili ste koliko je ukus đumbira ja, kada jedete suši.Sledeći put stavite na vašu omiljenu rolnu i neke začine. Đumbir je snažan stimulans koji poboljšava  cirkulaciju. A  kada krv krene da teče,počinje zagrevanje!

6.Nar
Tokom poslednjih nekoliko godina ove čudesne bobice,  sve više iznenađuju  svojim  korisnim svojstvima. Prepun antioksidansa  nar pomaže u borbi protiv raka, I drugih opakih bolesti. Pa nije ni čudo što ovo čudo povećava libido.

7.Beli luk
Ne brinite o toj salati sa belim lukom koji ste planirali da pojedete za večeru. Može biti malo nezgodno za  zadah , ali ako ste oboje uživali u njoj, možete uživati I kasnije…I to mnogo više..

 

 

Pogledajte još