TO JE GNUSNA LAŽ: Branislav Lečić izdao saopštenje za javnost nakon optužbe Danijele Štajnfeld za silovanje

Branislav Lečić oglasio se nakon vesti da je glumuca Danijele Štajnfeld dala izjavu u policiji, a u kojoj ga je imenovala kao filmskog moćnika koji ju je silovao.

- Povodom optužbi koje su se pojavile u medijima o mom navodnom silovanju Danijele Štajnfeld, dajem sledeću izjavu: Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje - napisano je u kratkom saoštenju.

Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld imenovala je u Višem javnom tužilaštvu glumca, opozicionionog političara, i bivšeg ministra i člana Demokratske stranke Branislava Lečića, kao misterioznog moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao.

Glumica Danijela Štajnfeld dala je izjavu u policiji u prisustvu zamenika javnog tužioca, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za "Večernje novosti".

- U svojoj izjavi navela je identitet eventualnog izvršioca krivičnog dela inicijala B.L. Dalje provere su u toku i radi se na prikupljanju dokaza - dodaju iz Višeg tužilaštva.

Izvor: Novosti.rs
Foto: eduTV - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još