KADA JE PLATA MOJE MAJKE BILA DVE MARKE, OVAJ KRALJ MI JE DAO 500 MARAKA: Jelena Karleuša uputila dirljive reči Jašaru Ahmedovskom

Pevač Jašar Ahmedovski je tokom gostovanja u emisiji "Pečat u vremenu" otkrio do sada nepoznate detalje iz svog života, a između ostalog i kako je Jeleni Karleuši dao prvi "honorar".

- Ovaj kralj od čoveka mi je dao 500 maraka tada! U tom momentu plata moje mame je bila dve marke i jako smo teško živele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pesme "Jagnje moje malo"! - napisala je Jelena na Instagramu.

Podsetimo, Jašar je bio veliki prijatelj sa Jeleninom majkom Divnom Karleušom.

- Ja odem kod njih u stan i Divna kaže: "Ej, Jale, sad ćeš da čuješ moju malu kako ona svira". Flautu je svirala, i ja kažem "hajde"... I sad ona dođe i svira "Jagnje moje malo" je bilo. I ja kažem: "Stvarno lepo svira". I naravno sad, mora da kupi čokoladu, ja sam joj dao neke parice tu. I meni je drago da je Jelena uspela u svojoj karijeri. Jer, zaista, drago mi je zato što je znam kao devojčicu, kada je bila mala baš - rekao je Jašar.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.