RIZIKOVALA SAM ŽIVOT ZBOG OPASNIH MOMAKA, ALI NIKADA NISAM BILA META: Tamara Đurić otkrila da joj je automobil bio dignut u vazduh

Učesnica rijaliti šou programa "Farma" Tamara Đurić progovorila je o svim estetskim intervencijama koje je uradila, ali i o vezama sa opasnim momcima.

- Svaka žena je nekada nezadovoljna sobom, to je opisni pridev nas žena. Uradila sam četiri intervencija. Kajem se zbog operacije zadnjice koja je mogla da me košta života. Da mogu da vratim vreme svakako ne bih ponovila.

Na pitanje da li je tačno da ima nekoliko automobila i stanova na svoje ime, ona je odgovorila:

- Da. Godinama sam radila i sebi sam obezbedila, ne nešto previše, ali dovoljno onoliko koliko treba meni i mom detetu, čak i da budem samostalna.

Tamara je ovom prilikom otkrila i da se nije tajno venčala sa verenikom sa kojim je nedavno dobila ćerku Tamaru.

Đurićevu su često spajali sa žestokim momcima, a sada je otkrila da li je često bila u vezama sa takvim muškarcima.

- Ne, ne često. Desilo se možda jednom, nisam znala čime se taj momak bavi - rekla je ona, a na pitanje da li joj je zbog tih veza bio život ugrožen, Tamara je potvrdno odgovorila:

- Da, nisam ja direktno bila meta, nije mene niko jurio. Ali samo to pojavljivanje sa momkom s one strane zakona je rizik. Videla sam jednom svoj zapaljen auto ispred stana, bio je dignut u vazduh. Ja nemam neprijatelje - rekla je Tamara.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: tamarastar89/Instagram

Pogledajte još