BEZ "NAKLJUKAVANJA" SEDATIVIMA, SPREMAN SAM DA IDEM NA POLIGRAF: Branislav Lečić javno zatražio poziv za saslušanje

Glumac Branislav Lečić oglasio se ponovo nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila da ju je silovao 2012. godine.

- Povodom navoda Danijele Štajnfeld, koje su juče preneli gotovo svi mediji, slobodan sam da informišem srpsku javnost o sledećem: Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! - stoji u Lečićevoj izjavi koju je dostavio listu "Danas".

- Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napuštam teritoriju Republike Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja! Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima - napisao je Lečić i dodao:

- P.S. Bez "nakljukavanja" sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mi pitanja!.

Izvor: Danas.rs
Foto: N1 - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.