Upoznajte Bruklin Deker (Brooklyn Decker)!

Ako ste se nakon filma "Moja nazovi žena" (Just Go With It) zapitali ko je ta vruća devojka pored Adama Sendlera (Adam Sandler) i "suparnica" Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), onda će vam ova foto galerija "objasniti" sve o Bruklin Deker (Brookly Decker)!

Zgodnoj i šarmantnoj američkoj manekenki i glumici Bruklin Deker (24) nije mogao da odoli ni teniser Endi Rodik (Andy Roddick), pa je odlučio da je od svih muških pogleda "zaštiti" brakom.

Osim što igra u aktuelnoj komediji Adama Sendlera, Bruklin je miljenica magazina "Sports Illustrated" čije stranice sa njom u kupaćem kostimu sigurno krase sobe mnogih momaka.

Magazin "Esquire" je Bruklin proglasio sa Najseksi ženu na svetu (Sexiest Woman Alive) za 2010. godinu.

Međutim, ona se sve više posvećuje glumi, te je sledeće godine očekuje premijera filma "Battleship" u režiji Pitera Berga (Peter Berg) čija priča je nastala na osnovu igre "Podmornice". Partneri u filmu će joj biti jednako seksi Aleksander Skarsgard (Alexander Skarsgård), Tejlor Kič (Taylor Kitsch) i pop diva Rijana (Rihanna).

Ako je suditi po ovim fotografijama, Bruklin više nema problem sa poremećajem u ishrani, već je njeno telo ženstveno i veoma seksi.

A ono što je sigurno, scena iz pomenutog filma "Moja nazovi žena", kada Bruklin izlazi iz vode u žutom bikiniju, ostaće zapamćena i kada se više niko ne bude sećao ovog filma...

K.M.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.