Đoković zbog povrede propušta Monte Karlo

MONAKO, 8. aprila 2011. (Beta-AP) - Teniser Novak Đoković objavio je da zbog povrede kolena neće igrati na turniru u Monte Karlu.

Đoković je u saopštenju naveo da je za njega povlačenje s tog takmičenja "težak udarac" jer je Monte Karlo Masters njegov omiljeni turnir.

"Danas sam odlučio da se povučem sa turnira u Monte Karlu. Nije mi bilo lako da donesem ovu odluku,jer u Monaku živim vec 5 godina i koristim ga kao svoju trening bazu. Turnir u Monaku mi je jedan od omiljenih i svake godine se radujem svom nastupu.

Ovoga puta sam morao da prioritizujem svoje zdravlje i nastavak sezone u kojoj imam velike ambicije. Verujem da đu se oporaviti i spremiti za predstojeće turnire na šljaci.

Izvinjavam se svim mojim fanovima koji su kupili karte da bi me gledali. S obzirom da živim ovde, sigurno ćemo se sresti ili u klubu ili na plaži 🙂

Otkriću vam "tajnu" - provodim najviše vremena na plaži u restoranu "La Spiaggia". Vidimo se! ;)"  - napisao je Novak Đoković na Fejsbuku.

U dosadašnjem toku sezone Đokovic je osvojio sva četiri turnira na kojima je igrao, a od 65 odigranih setova dobio je 59.

Pogledajte još