ONA JE MONSTRUM, GADI MI SE POSLE SVEGA: Lazar Čolić Zola žestoko opleo po bivšoj devojci Miljani Kulić

Lazar Čolić Zola napustio je imanje u Šimanovcima posle nešto manje od pola godine boravka u Imaginarijumu.

On je bio u duelu sa Minom Vrbaški, koja je nominovana od zadrugara, a on od publike. Mnogi su šokirani da baš Zola ima najmanju podršku publike. Nakon odigrane igrice pobedila je starleta, te su se njoj duplirali SMS glasovi publike. Iako su svi očekivali da njegova bivša verenica Miljana Kulić počne da plače i, u najmanju ruku, doživi nervni slom, ona je bila cinična, presrećna, pa mu je poručila da više nikada neće videti njenu vaginu.

- Nisam ništa bolje od nje ni očekivao, ona nema osećaja ni za koga, voli samo sebe. Ona je najveći skot kog sam u životu upoznao, a prošao sam sveta. Video sam u njenim očima tog momenta mnogo mržnje i sreće jer napuštam rijaliti. Miljana je zaista žena koje se treba plašiti. Ona je na sve spremna jer u glavi ne zna da rezonuje da može da ubije nekoga.

Da li si zaista prestao da je voliš?

- Kako mogu da je volim posle svega što sam od nje doživeo? Ne mogu ni da je poštujem ni da je gledam jer nije zaslužila. To je žena-monstrum koja ne preza ni od čega. Ona bi mene ubila samo da ne budem s nekom drugom. Najbolesnija osoba koju znam jeste ona. Miljana ne zna da voli, Miljana zna samo da prisvaja. Spremna je da plati za ljubav. Gadi mi se posle svega.

Da li vidiš šta radi sa Kristijanom?

- Kiki nije svestan sa kim ima posla, ona je odlepila za njima. Kada bi on hteo, imala bi seks sa njim. Ma kad bi on hteo, ona bi upala u vezu sa njim. Ona je psihopata. Napalila se na njega i sve vreme ga gleda u penis. Čula je da ima veliki.

Kako komentarišeš to što je pišala u Mišelov krevet i što je njegovu masku za spavanje gurala u gaće?

- Ona je najgadnije stvorenje koje možete da zamislite. Dobro mu se nije popišala na glavu ili na facu dok je spavao. Na to je spremna, verujte mi. Šta je sve meni radila kad sam živeo sa njom. Pljuvala me u facu.

Da li ti je žao Mišela Gvozdenovića zbog svega što mu Miljana radi?

- Naravno da mi je žao. On joj nikada ništa nije nažao uradio. Miljana je njemu zagorčala život. I sada ga zagorčava. Kada bi se on nasmejao i rekao da hoće da se druži sa njom, ona bi bila najsrećnija na svetu. Ovako može samo da ga muči.

Da li je ona žrtva porodice?

- Naravno da je žrtva. Njene sestre su ribe, mačke. Čekaju samo pare, a ona se ubi po rijalitijima. Ona ne uživa u svom trudu i muci koju proživljava. Ne znam da je otišla na letovanje ili zimovanje. Ali zato sestre svuda idu. One uživaju svuda o njenom trošku.

Ko su ribe iz "Zadruge" po tvojoj meri?

- Ima tamo mnogo dobrih riba i zaista su sve ful. Moj tip je Ana Bulatović, volim žene jače građe. Aleksandra Nikolić je isto ludilo mačka, Maja Marinković se previše izoperisala. Teodora je isto prelepa. Nju sve popreko gledaju jer je super devojka, a nije uprljana, kao sve tamo.

Da li ti se Ana Bulatović i dalje dopada?

- Istina je da mi se svidela i ja sam njoj. Ali ona se uplašila da će je Miljana proganjati, da će da je muči. Drugo, stidela sa toga da bude sa nekim posle Miljane iako sam joj se dopadao. Nije htela tu muku na vratu. Možda će nešto biti u spoljnom svetu, možda se vidimo i bude, a možda ne bude ništa.

Šta ćeš sa parama koje si zaradio?

- Vidite kakvo je vreme, para će biti za život. Nema posla, nema gde da se radi. Sreća, pa sam imao načina da zaradim u vreme kada niko ne zarađuje od šou-biznisa.

Kako komentarišeš odnos Ša i Tara?

- Ne znam šta bih rekao, a da ne ispadne da optužujem nekoga. Ša je izgubio razum, a nije trebao. Tara je vrtirepka, ona se igra. Ona neće biti sa njim kada se sve ovo završi. Tari je super jer je konačno dospela u prvi plan i tema je broj jedan. Možda je zagrejana, možda joj se on dopada, ali neće biti sa njim jer ona želi život Ane Korać i Stanije Dobrojević. Mislim da će se Ša vratiti ženi, da samo treba da se vide, pa da se razjasne stvari. Njegova žena je njemu sve jer je sposobna žena.

Zašto Maja i dalje trpi Čorbu, koji je sve vreme ponižava?

- Maja je nesigurna devojka, ona je sve sredila, ali u glavi nije. Ona se pali na takav odnos i ophođenje muškarca prema njoj. Kada Čorba kaže da hoće da je čereči, ona se upiški u gaće od uzbuđenja. Obožava da se prema njoj ponašaju džukački.

Izvor: Republika.rs
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još