ON MU JE BOLNA TAČKA: Nenad Aleksić Ša priznao da je ljubomoran na odnos Tare Simov i Vladimira Tomovića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Nenada Aleksića Ša.

- Ša, na kojeg muškarca si najviše ljubomoran? - glasilo je pitanje.

- Nisam ljubomoran, samo ne volim te prisnije odnose. Verujte nisam na Čorbu, nego na Vladu i na taj odnos! To je to, ali na Vladu, on je taj i na njega najviše skrećem pažnju - rekao je Ša.

- Ja mogu više da nabrojim, meni smeta sve što nije krvno srodstvo, i na Miljanu! Kada je Vladimir u pitanju, zamera se komentarisanje njegovih tema, i sve te teme, ali odnosa nema, ali nemamo neki odnos koji bi onj mogao meni da zamera. On to zove opsesijom, ali to je neka ljutnja moja prema Vladimiru - rekla je Tara.

- Ja razumem Nenada, ali ja sam sličan i kada imam devojku, i ja sam takav. Ako je Nenad čuo kako je ona rekla kako je zaljubljena u mene, to shvatam! Ja vama nisam neprijatelj, ja sam vama prijatelj i ne trčim po kući kada im je loše, generalno nisam ja vama problem - rekao je Vladimir Tomović.

- To je nešto što ja ne mogu da opišem, ali i sama Tara je rekla kako je to napolju drugačije - rekao je Ša.

- Ona kaže kako oseća nešto prema Mariji, ali i prema Čorbi - rekao je Kristijan Golubović.

- Nemoj tom malom da daješ reklamu, mi ćemo se videti! - vikala je Tara.

- Da li ti smeta što će Tara ići sa devojkama na Rajsko ostrvo? - glasilo je sledeće pitanje.

- Ne, nije mi problem samo znam kakvi su odnosi, pa zato kažem! Ja znam da će one tamo pričati o k*rčevima i bivšim momcima! Sutra će biti klip, kako i šta one tamo rade. Ja sam samo rekao da će se okupiti kao one "vesele devojke" - odgovorio je Ša.

- Ša je rekao kako bi on reagovao kada bi otišao, ali ne bi i ja sam mu rekla da on aludira na to da ja ne bi trebalo da idem! - rekla je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još