VESNA ČIPČIĆ POSTAJE BAKA: Anja Alač čeka prvo dete

Glumica Anja Alač je u drugom stanju. Ćerka Vesne Čipćić čeka dete sa dečkom Andrejem Josifovskim Pijanistom, "strit art" umetnikom, sa kojim je nekoliko meseci u vezi.

Ona se nalazi u prvom tromesečju trudnoće, tako da su Anja i njen izabranik srećne vesti podelili samo sa članovima najbližima porodice i poslovnim saradnicima, jer žele da svoju intimu zadrže za sebe. Čim je saznala da će postati majka, glumica je iz predostrožnosti napustila sve predstave u kojima je igrala.

- Anja i Andrej su samo najbližima saopštili da će postati roditelji, jer žele da ta informacija ostane u njihovom najbližem okruženju. Oni hoće da izbegnu stres i interesovanje javnosti, koliko je to moguće. Anja se nije poverila ni kolegama, ali su svi znali o čemu se radi, čim im je saopšteno da će napraviti pauzu u pozorištu - otkrio je izvor.

Lepe vesti najviše se obradovale buduću baku, glumicu Vesnu Čipčić.

- Vesna je presrećna i ne može da dočeka da sazna da li će dobiti unuka ili unuku, pohvalila bi se ona svima, ali ne sme od ćerke - uz osmeh dodaje izvor.

"Kurir" je kontaktirao mladu glumicu, koja nije imala komentar na pitanje o njenoj trudnoći.

- Volela bih da poštujete moju odluku da trenutno ne govorim o tome - kratko je odgovorila Anja.

Podsetimo, da je Anja u vezi sa Josifovskim, potvrdio je krajem januara, njen bivši dečko Miloš Biković, kada je na svom Instagramu objavio sliku na kojoj se ona i Andrej ljube. Tada su se svi zajedno odmarali i zabavljali na jednoj planini, a Biković je napisao da će im kumovati na venčanju.

Izvor: Kurir.rs
Foto: anja_alac/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.