RIALDA U ŠOKU: Teodora Bilanović otkrila sadržaj prepiski sa Kenanom Tahirovićem (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući a imanju u Šimanovcima, zadrugari su odgledali klip koji se ticao razgovora Teodore Bilanović sa Markom Đedovićem u kome otkriva sve o prepiskama sa Kenanom Tahirovićem.

- Preko mene se niko neće prati - rekla je Teodora.

- Je*aću ja tebi mater - pretio je Kenan.

- Nisi imao potrebu da se pereš preko mene ako nisi ništa skrivio. Neću da pričam. On je prvi na budžetu to pomenuo - rekla je Teodora.

- Šta sam pisao? Vidi šta mi rade - govorio je Kenan.

- Rekao je da sam prelepa, i zvao me na kafu. Drugi put si komentarisao vašu vezu i govorio si da je ovo veza samo za rijaliti, i da si skontao koncept, a on se pere preko mene - rekla je Teodora.

- Rekao je tek kad je video na vratima, da je to Teodora - rekla je Rialda.

- Ko ne vidi da ja ovu devojku volim? Ignoriše me Teodora, je l' imaš dokaze? Je*em li ti majku! Laže! - vikao je Kenan.

- Nemam, ne znam ko je dao te prepiske - otkrila je Teodora.

- Brisao sam sve poruke kad sam ulazio ovde. Imam ove druge kad sam bio napolju. Nisam ništa rekao, ne sećam se - govorio je Kenan.

- Zvao si me na kafu najmanje tri puta i govorio da sam prelepa, a posle si pričao o vašoj vezi, i rekao da ideš do kraja. A on mene napada na dodeli budžeta - nastavila je Bilanovićeva.

- Ovo laže. I da jesam, bilo je ranije. Kunem se, moram da se kunem. Nisam ništa slagao, ja nju volim ko Boga - očajan je bio Kenan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.