TI SI SMRAD, NE MOGU DA TE GLEDAM: Rialda Karahasanović pobesnela zbog Kenanovog dopisivanja sa Teodorom Bilanović (VIDEO)

Nakon emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Kenan Tahirovć pokušao je da razgovara sa Rialdom Karahasanović u hotelu gde trenutno borave. Zadrugar je želeo da razgovara sa svojom devojkom o tvrdnjama koje je Teodora Bilanović iznela o njemu, a tiču se njihovog tajnog dopisivanja.

- Je l' ti veruješ Teodori? - uptao je Kenan.

- Ne verujem, ali mi nije jasno kako ljudi znaju šta se tu desilo. Toma, Ivana Šašić, Teodora. Meni nije jasno što si pitao Teodori što nije ušla - pričala je Rialda.

- Meni je bitno da se zna da ti meni nisi rijaliti - rekao je Kenan.

- Meni nije jasno - pričala je Rialda.

- Pričaj normalno, ne ponašaj se kao Vladimir - rekao je Kenan.

- Ja ću pričati kako ja hoću, ja imam svoj kontinuitet. Ja nemam živaca za ovo. Dozivao si devojku kod Džastina, sve mi se skupilo - pričala je Rialda.

- Ja neću da pričam sa tobom o svemu pre četiri meseca - rekao je Kenan.

- Ma, mrš smrade, ne mogu da te gledam, ološe - rekla je Rialda i izašla iz hotela.

Rialda je nakon sukoba sa Kenanom odlučila da spava u spavaćoj sobi. Ona je došla do Ermine Pašović i Sandre Rešić i počela da priča o svom razgovoru sa Tahirovićem.

- On meni nije dao da završim misao, imao je sindrom Jovane Ljubisavljević, konstantno mi je upadao u reč kao što ona radi - pričala je Rialda.

- I? - upitala je Ermina.

- Razgovarali smo, hronologija mu nije normalna. Od priče o tome da je imao devojku, a ovamo jurio ribe koje treba da uđu u Zadrugu na Instagramu. Onda priča o Teodori, u periodu kada mu se desilo ono najgore - pričala je Rialda.

- Ali on je meni rekao kako on tebe voli najviše na svetu, da će napustiti riijaliti ako raskinete - rekla je Ermina.

- Ma neka ide gde hoće, on meni kaže da je bolje da ja ćutim da ne pričamo o meni - rekla je Rialda.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još