MOJA LJUBOMORA JE GLASNA: Stanija Dobrojević iskreno o ljubavnoj vezi sa Markom Markovićem i planovima za budućnost

Starleta Stanija Dobrojević progovorila je o navodima da je zaprošena. Dobrojevićeva je otkrila i kako izgleda život sa dečkom Markom Markovićem.

- Ja sam napravila rođendansku žurku, mene su udali. Nije da se nisu dešavale neke stvari, ali privatni život čuvam za sebe. Polako, znala sam da se neću rano udati. Živim život malo drugačije nego što je stereotip na Balkanu, prsten i papri nisu garancija sreće. Živimo zajedno, pre tog braka i dece, najbolje je da svaki par ima period da žive zajedno, ako je to kako treba, onda može i ostalo - rekla je Stanija i otkrila ko sprema hranu:

- Doručak zajedno, večeru ja kuvam. Majka me za vreme korone naučila jaka srpska jela, ja spremam dijetalne stvari.

O Marku i ljubomori Dobrojevićeva je otkrila:

- Ima strpljenje, mirnoću i prava je podrška za sve što radim. Možda ja proteklih godina nisam bila za vezu. Kad smo bili razdvojeni, zasmeta mu je neka fotografija provokativna, a sad me on slika i snima. Moj provokativni imidž i danas mi donosi zaradu, ja se nosim sa osudama. Moja ljubomora je glasna, Marko ne priznaje da je ljubomoran.

Stanija je otkrila koga je sve srela dok je bila u Americi:

- Sa Paris Hilton sam lumpovala, Kim j Kardašijan je uobražena, Paris je opuštenija. Dženifer Aniston je prelepa, Brusa Vilisa sam srela u restoranu, ponašao se normalno - zaključila je Stanija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: markomarkovic94/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.