ODUŠEVILA FANOVE: Maja Šuput otkrila koje ime je odabrala za svog naslednika

Hrvatska pop zvezda Maja Šuput pre deset dana na svet je donela svoje prvo dete. Četrdesetjednogodišnja pevačica rodila je sina, a jutros je odlučila da ga predstavi svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Ponosna majka otkrila je da je zajedno sa suprugom Nenadom Tatarinovim odlučila da dečaku da retko ime Blum, jer kako je ranije istakla, nijedno hrvatsko ime joj se nije dopadalo za njenog naslednika.

Maja se u ime svog sina šaljivom porukom obratila fanovima iz koje se može zaključiti koliko uživa u novoj životnoj ulozi.

- Ćao ljudi, konačno da se i ja javim... Nakon sto ste mesecima, hteli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Blum Tatarinov i hteo bih da se zahvalim svima na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj vibraciji, prelepim rečima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presrećni, stalno nešto guguču i pevaju, pričaju nekim dečjim tonom i sa osmehom u glasu. Biće da su baš jako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi biče puno provoda i veselja u budućnost. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Blum - napisala je Maja.

Nakon pevačicine objave usledili su komentari pratilaca, koji su joj poručili da je ime prelepo, te da su od nje i očekivali da bude originalna.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: majasuput/Instagram

Pogledajte još