NE IZLAZI I NIKOME SE NE JAVLJA: Nina Radulović povukla se iz javnosti nakon što je njen bivši suprug optužen za silovanje

Nina Radulović, voditeljka TV "Pink", ovih dana prolazi kroz pravu dramu nakon što je njenog bivšeg supruga Branislava Lečića glumica Danijela Štajnfeld javno optužila za silovanje.

Naime, Nina već danima ne izlazi iz svog novog doma na Karaburmi u kojem, sa sinom Lavom, živi poslednjih nekoliko meseci. Kako je izvor blizak voditeljki ispričao, Radulovićeva je pre izvesnog vremena prodala stan na Dedinju koji je dobila nakon razvoda od Lečića i preselila se u deo grada u kojem žive njeni roditelji.

- Nakon razvoda od Lečića, Nini je pripao luksuzni stan na Dedinju u kojem je donedavno živela sa sinom Lavom. Međutim, rešila je da ga proda i preseli se na Karaburmu, kako bi bila što bliža roditeljima koji imaju stan u istom kompleksu kao i ona. Sada, kada se sve ovo izdešavalo sa njenim bivšim suprugom, to se pokazalo kao dobar potez - kaže naš izvor i objašnjava da Radulovićeva teško podnosi optužbe koje je na račun njenog bivšeg supruga iznela Štajnfeldova.

Danijela Štajnfeld ispričala je u svojoj potresnoj ispovesti da ju je poznati glumac navodno silovao pre devet godina i da se seksualni napad dogodio na obroncima Beograda, u vikendici Branislava Lečića, koja se nalazi nadomak prestonice u naselju Ritopek u opština Grocka. U sklopu velelepne nekretnine, u kojoj se navodno zlostavljanje dogodilo, nalazi se garaža, savršeno uređeno dvorište, okućnica... Vikendica je ograđena visokom drvenom ogradom, a obezbeđena je sigurnosnim vratima i video nadzorom. Lekine komšije su izrazile sumnju u glumičine navode, ističući da ga uvek viđaju samog, te da je miran, tih i kulturan čovek.

- Potpuno se povukla, nigde ne izlazi, nikome se na javlja na telefon. Komunicira jedino sa svojim roditeljima i sa nekoliko najbližih prijatelja. Ne želi da se oglašava o svemu što se dešava, izbegava da čita novine i gleda televiziju jer ne želi da se izlaže dodatnom stresu - kaže naš izvor i dodaje da su joj roditelji najveća podrška.

- Majka Gorica joj je oduvek bila najveći oslonac, ali i pomoć kada je reč o odgajanju njenog i Lekinog sina. Majka je i sada bodri i savetuje kako da se nosi sa ovom situacijom. Obema je veoma važno da zaštite Lava i da on što manje bude upućen u ovu priču - kaže izvor i objašnjava da je Radulovićeva nedavno takođe prošla težak period kada je operisala kičmu.

- Ni od toga se nije potpuno oporavila, a sada ju je i ovo stiglo. Operisala je diskus herniju i tri nedelje je bila na bolničkom lečenju. To joj je teško palo, a sada se suočava sa mnogo većim problemom - ispričao je izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: nina_radulovic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.