VUČEŠ ME ZA JEZIK: Marko Bulat u emisiji pobesneo na voditeljku zbog pitanja o hapšenju supruge Marije

Gostujući u emisiji "Grand Magazin" pevač Marko Bulat govorio je o mnogim aktuelnostima koje su mu obeležile život u poslednjih par meseci, pa se tako dotakao i hapšenja svoje supruge Marije.

Na pitanje kako komentariše celokupnu situaciju, imajući u vidu da je prošli put izjavio kako joj je sve namešteno, pevač je odgovorio:

- Zovite nju pa je pitajte. Ona je javna ličnost, nema govornu manu, pozovite je i razgovarajte sa njom. Mi smo sve sudske parnice dobili, ostala je samo još jedna. Kada se završi sve, pitaj me kakav je sudski epilog - rekao je Bulat.

Voditeljka je nastavila sa sledećim pitanjem, da li je istina da su neki mediji zatekli Marka kako sređuje Marijin lokal nakon njenog hapšenja.

- Vučeš me za jezik. Ko me je zatekao? Jedan novinarčić koji obleće tu kao mačak oko slanine. Nije isto počistiti staklo ispred lokala i sređivati lokal. Je l se ti praviš naivna ili stvarno to jesi? – upitao je Bulat voditeljku, a zatim nastavio:

- U tom intervjuu piše kako ja dajem intrukcije staklorescu kako da postavi staklo. Jesam li ja staklorezac? Je l ja učim automehaničara kako da mi popravi auto?! Kakvo je to istraživačko novinarstvo? Dajte, ljudi, uozbiljite se molim vas - besno je odgovorio Marko.

Pevač smatra da njegova porodica nije pretrpela mnogo ovim povodom, ali i da, poput bombardovanja, posledice dolaze vremenom.

Izvor: Nova.rs
Foto: bulat.marko/Instagram

Pogledajte još