U Budvi ubijen biznismen Dragan Bećirović

PODGORICA, 10. aprila 2011. (Beta) – Uprava policije Crne Gore potvrdila je da je u Budvi, tokom prošle noći, ubijen biznismen Dragan Bećirović.

Potvrdan odgovor agenciji Beta je saopštila portparolka Uprave policije Tamara Ralević, ali nije pružila, bilo kakve detalje u vezi sa ubistvom. Prema nezvaničnim saznanjima, policija je u Budvi privela nekoliko osoba na saslušanje, a izvršila je i uviđaj na licu mjesta.

Dragan Bećirović je bio izvršni direktor kompanije Bepler i Džejkobson u Crnoj Gori, u čijem su sastavu hotel “Avala ” u Budvi i hoteli “Bjanka ” i “Lipka” u Kolašinu.

Dragan Bećirović i njegov brat Zoran, prema ranijim tvrdnjama nekih podgoričkih medija, imaju poslovne veze sa srpskim biznismenom Stankom Subotićem.

Prema pisanju podgoričkog nedjeljnika “Monitor”, u broju od 18. marta ove godine, ubijeni Dragan Bećirović je bio “istureni igrač” kompanije Bepler i Džejkobson, a kao akteri u poslovima te kompanije pominju se Stanko Subotić i brat bivšeg premijera Mila Djukanovića. “I sin Svetozara Marovića (bivšeg potpredsednika Vlade Crne Gore) Miloš povezan je sa Beplerom”, napisao je “Monitor”.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.