ODUSTALA SAM OD GOSPODINA PRAVOG, A ONDA SE POJAVIO ON: Jelena Gavrilović iskreno o ljubavnom životu

Popularna glumica Jelena Gavrilović nedavno je progovorila o svom ljubavnom životu i izabraniku sa kojim je skoro tri godine u emotivnoj vezi.

Jelenin jedini san je, kaže, da bude srećna. Ostvario se, jer radi ono što voli i živi sa muškarcem koga voli. Smatra da bi uvek trebalo da budemo zahvalni na onom što imamo, a kada je pomenula izreku "ko traži, taj i nađe" zainteresovali smo se kako je izgledalo njeno "nalaženje" Gospodina pravog.

- Prvi deo rečenice je: "Ko traži, taj i nađe". Drugi glasi: "Ali, to što je našao može da bude pogrešno". Svaka žena, kad se zaljubi, misli da je baš to onaj pravi, ali kad se zaljubi na brzinu, uglavnom se ispostavi da je – pogrešan. Znamo da ljubav nije samo zaljubljenost i zanesenost, već da su tri stepenika iznad prijateljstvo i poverenje. Našla sam ono što sam tražila u trenutku kad sam od toga u potpunosti odustala. Život zna i lepo da te iznenadi. Nikada nigde nisam žurila, a ispostavilo se da su me i pogrešni potezi vodili ka pravoj stvari. Instinkt, koji obično opisujemo kao unutrašnji glas, često ućutkujemo, a morali bismo da ga saslušamo.

Posle skoro tri godine provedene sa izabranikom Dariom, Jelena objašnjava koliko je za emotivnu vezu važno da partneri imaju svoj prostor, ali tako organizovan da ne narušava onaj zajednički.

- Super je što ja mogu da sedim i čitam knjigu, on gleda film sa slušalicama, a niko nema potrebu da ode u drugu sobu. Bude nam baš lepo što smo oboje tu. Na svetu ne postoje dve osobe koje imaju identičan ritam, ali kada je prisutan osećaj o kome pričam, ako nastane praznina kad on nije tu, sve je taman kako treba.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: jelenagavrilovicofficial/Instagram

Pogledajte još