NISAM NEKO KO ĆE DA KLEČI I MOLI ZA OPROŠTAJ: Tara Simov i Nenad Aleksić Ša otkrili kakve planove za ljubav imaju i pomenuli njegovu suprugu Ivanu!

Nenad Aleksić Ša i Tara Simov izazvali su veliku pometnju kada su započeli vezu, pre svega zbog toga što je reper oženjen. Oni su u utorak gostovali kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom dali su intervju i za "Premijera - Vikend specijal".

- Ostavljam jedan brak iza sebe. Svaki dan pomislim na suprugu i na sve što se desilo, to me jede. I te kako se plašim i živim u nekom strahu. Plašim se osude komšija, okruženja. Ona ne zaslužuje nijedne sekunde da je povredim, videćemo kad dođe trenutak da se sretnemo, plašim se toga - rekao je Ša, pa dodao da neće ostaviti Taru, osim ako ona to ne odluči:

- Suviše je rano da pričam o tome da bih nekog oženio, ušao sam u vezu sa osobom koja je mlađa od mene 20 godina. Ko zna, možda će njoj dunuti kroz koji mesec, poznavajući takve osobe i sebe, pa šta, idemo dalje, nisam neko ko će da kleči i moli za oproštaj. Moja bivša supruga je odlučna u svemu, pa šta god da kaže, to je to. Teško mi je da kažem da je bivša. Sa Tarom su emocije, ne kajem se što sam sa njom.

S druge strane, Tara smatra da je njena majka podržava, te je istakla da je sada najsrećnija, ali i da ne treba da se meša u Nenadov odnos sa Ivanom.

- Znam da mama podržava, osećam da je uz mene. Jedino da ja napravim ozbiljnu grešku da me ostavi on, ja ne bih nikad njega ostavila. Njegove reakcije se bojim, a ovo mi je najlepša ljubav u životu koju sam doživela. Mislim da je to njihova stvar (Ivanina i Nenadova) i da ja tu ne treba da se petljam šta će i kako će - rekla je Simova.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još