TO NE LIČI NA LEKU, NE ZNAM KOJE SU NAMERE TE DEVOJKE: Oglasio se otac Nine Radulović i otkrio svoje mišljenje o slučaju Štajnfeld-Lečić

Branislav Radulović, otac Nine Radulović, bivše supruge Branislava Lečića, kaže da sumnja u optužbe glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao njegov bivši zet. On ističe da je glumac besprekoran u porodičnim odnosima i da ne zna kakav je glumičin plan.

- Moja supruga je ispričala sve i ja bih mogao da ponovim i potvrdim njene reči. S bivšim zetom sam se izuzetno slagao. I sada smo u odličnim odnosima. Svakakvih priča može da bude o njemu, ali mi kao Ninini roditelji imamo samo reči hvale. Bio je besprekoran u porodičnim odnosima- rekao je Branislav na početku razgovora.

Ninin otac se s bivšim zetom čuo odmah posle poligrafskog testiranja, na kojem je glumac insistirao. Pogledajte kako je izgledao pri dolasku u policiju!

- Tada mi je rekao da je jako umoran. Mi smo bili na Kosmaju kad je to odjeknulo. Baš smo se šokirali jer to ne liči na Leku. On je lep čovek, šarmer i bio je poželjan tih momačkih dana. Ne znam koja je namera te devojke bila i kakav joj je plan u vezi sa ovim slučajem. Bez obzira na to što je njegov lik u filmovima prek, kod kuće smo imali divnih trenutaka. I dan-danas je tako - kaže gospodin Radulović.

On se osvrnuo i na brak svoje ćerke s glumcem.

- Šta je privatno bilo među njima, ne znam, niti znam koji su razlozi za razvod moje ćerke i Leke. Nisam u to ni ulazio, niti sam se mešao. Znam da ako se mešate, možete da izazovete prkos. Pustio sam da njihov brak teče kako su oni želeli. Nikada nisu pravili neke incidente pred nama. Leka je bio izvanredan, naročito sa mnom. Nikada nisam hteo da zauzimam stranu. I danas smo u korektnim odnosima, brinemo o njihovom sinu - završava Radulović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još