Marija Šerifović s bratom Danijelom otvara školu za muzičke talente

Marija Šerifović i Danijel Pavlović otvaraju školu pevanja "Vivo". Sestra i brat rešili su da svoje muzičko umeće i estradno iskustvo prenesu na nadarenu decu i omoguće im da jednog dana krenu njihovim stopama. Uporedo s tim, pobednica Evrovizije priprema novi album, uspešno vodi svoj kafić "Burbon street", nastupa širom Evrope... Samo za ljubav, kaže, nema vremena.

- I moj brat Danijel i ja mnogo volimo decu i imamo ogromnu želju da radimo s njima. Osetila sam potrebu da mladima prenesem stečena iskustva i tako se rodila ideja o školi i meni kao učiteljici (smeh). Želim da se naša škola pevanja razlikuje od postojećih. Najbolji polaznici moći će da snime pesmu, spot, a na mojim koncertima biće prateći vokali - priča novopečena učiteljica Marija Šerifović.
Učitelji imaju dugačak raspust. Gde ćete vi na godišnji odmor?, piše "Blic".

- Sasvim sigurno idem u Španiju. Prošle godine provela sam šest prelepih dana u Barseloni i zaljubila sam se u Španiju. Sve mi se tamo sviđa, i ljudi i jezik, a tek hrana! To je jedna fascinantna zemlja i potrudiću se da dve nedelje, a možda i mesec dana provedem što u Barseloni, što obilazeći ostrva - pošto, kao učiteljica, to mogu (smeh).

Šta kaže mama Verica na to što ćete postati učiteljica?

- Mami Verici sređujemo stan na Novom Beogradu, u mom komšiluku. Radujem se što ćemo jedna drugoj biti blizu, najviše zbog toga što ću napokon jesti kuvano (smeh).

A kako ljubav? Nedavno ste raskinuli dugogodišnju vezu?

- Sama sam. Moj emotivni život je u fazi mirovanja. Ja sam osoba koja ne može bez ljubavi... Volela sam. Volim i dalje... Ali u celoj ovoj situaciji u kojoj sam prija mi da sam bez partnera, da se posvetim poslu, da nema trzavica... Mirno more. Znate šta, ja sam, kad pogledam, ceo život bila u ljubavnoj vezi. To i jeste problem. Od 20. do 26. godine bila sam s nekim. A sad sam baš sama. Ali skroz sama! Niti se sa kim muvam, niti flertujem... Dobro, nije da ne priželjkujem da mi se nešto dogodi, da se zaljubim, ali verujem da je za fazu u kojoj sam dobro da budem sama.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.