POJEŠĆE TE LJUBOMORA I SUJETA: Aleksandra Nikolić rasplakala se zbog uvreda Maje Marinković (VIDEO)

U toku jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je sva ona pitanja, koja je milionski auditorijum postavljao za zadrugare, pripremio za stanovnike Bele kuće. Nakon mnogih pitanja koja su ozbiljno pomrsila konce pojedinima, on je pročitao naredno.

- Stefane, tačno je da si je napao što odmah nije vratila duks, iako tada nisi postojao u njenom životu, a onda uzmeš Mazu od kombinacije i pored toga što joj smeta, ti je držiš u krevetu? - glasilo je pitanje.

- Da sam vratio Mazu odmah, ništa se ne bi desilo - rekao je Stefan Karić.

- Ja sam nju pitala odmah - rekla je Jovana Ljubisavljević.

- Što nisi vratio ti Mazu? - pitala je Miljana Kulić.

- Ana nije tu - rekao je Karić.

- Majo, šta ti je Aleks kriva, pa si je celu žurku provocirala, naručivala pesme, a danas je peckaš namerno da se poljube pred tobom? - bilo je pitanje za Maju Marinković.

- Pa namerno se mešala u moju vezu, nisam ja šlag džabe bacila, i pravila scene. A to danas na žurci, ja uvek naručujem pesme! Na kraju se ispostavilo da "Ona to zna". Repertoar je bio odličan - smejala se Maja.

- Da, Maja pecka, provocira... Ali ne možeš da porediš i da kažeš da je to Maji neko radio! To je isto kao da uporediš flašu vode i Moeta. Po svemu se razlikuju! Zapitam se nekad da li sam ja lud - ubacio se Marko Đedović.

- Ja sam čula da su se poljubili, i ja sam ih terala da se poljube da vidim trezne - smejala se Maja.

- Nije mi bilo prijatno, jer ona to konstantno radi. Pre neku noć je isto tu došla i pričala da me razvlače po putu, to je jako odvratno, ja nju tako nikada nisam uvredila, na taj način. Ali opet, dobro... - govorila je Aleksandra Nikolić.

- Janjuše, uzmi utešnu nagradu posle mene, ona je svakako ispu*ila - rekla je Maja Janjušu.

- To su bolesne priče - govorio je buvši košarkaš.

- Majo, Aleks ti ništa u vezi nije radila - dodao je Lepi Mića.

- Ja njoj nikada ništa loše nisam uradila - dodala je Aleksandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još