NE ŽIVIM U PROŠLOSTI, SADA MI JE FANTASTIČNO: Ena Popov iskreno o porodičnom životu i povratku na muzičku scenu

Ena Popov se u svom Novom Sadu i porodičnom domu oseća najbolje, a to često predstavlja i putem društvenih mreža.

Mama dve devojčice, pevačica i voditeljka odlučila je da spakuje kofere i ode na Kopaonik u društvu supruga.

- Suprug i ja se skijamo do ujutru, prvi smo na stazi, odemo u sobicu, odmorimo, dremkamo. To je za nas luksuz, jer se skoro nije dogodilo da imamo priliku da dremamo u toku dana, pa maksimalno koristimo. Posle odemo na neki ručak, nešto popijemo, vratimo se u sobu, gledamo seriju, šetamo. Apsolutno jedan savršeni odmor i uživanje. Uživamo kako za sebe, tako i jedno u drugom - rekla je Ena.

Progovorila je i o nesuglasicama koje tokom braka ima sa svojim izabranikom.

- Pošto smo mi ovde u fazi medenog meseca, sve nam je potaman, uživamo, tako da ja ne mogu da se setim oko čega sam ikada imala nesuglasice sa svojim suprugom. Na ovo pitanje mogu da odgovorim kada se vratimo nekoj dnevnoj i životnoj rutini, kada osvežim pamćenje - ispričala je Popovova.

- Deca su sa bakama, uživaju i šalju nam poruke da se ne vraćamo brzo. Inače, suprug i ja imamo to pravilo da s vremena na vreme, otputujemo negde potpuno sami, bez dece, jer uviđamo da to dobro utiče na naš odnos. Svi parovi, pored toga što su roditelji treba da budu jedno drugome momak i devojka - dodala je.

Otkriva i koji naslov o sebi bi uklonila da ima tu moć.

- Ko kaže da ja nemam tu moć? Možda kada bih se zaista potrudila da izbrišem neke naslove o sebi bih u tome i uspela. U momentu kada sam ja bila u zenitu svoje popularnosti, o meni su svakodnevnoi pisali i 90 odsto toga nije bilo istinito. Ali, ne živim u prošlosti, neću da se stresiram, uživam u onome što je sada, jer mi je sada fantastično - kaže Ena.

Spekuliše se i da se vraća na muzičku scenu Srbije.

- Biće pesama, snimila sam pesmu od Lejdi Gage, a da li će biti mojih, još uvek to nije opcija u glavi, mada ko zna šta život nosi - ispričala je Ena Popov.

Izvor: Kurir.rs
Foto: branislavlecic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.