Radujko: Nisam podneo ostavku

BEOGRAD, 11. april 2011. (FoNet) - Nisam podneo ostavku, poručio je u pisanoj izjavi generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko i objasnio da će njegov mandat biti okončan završetkom procesa prodaje akcija ove kompanije, koji još traje.

"Nisam podneo ostavku. Sredinom februara ove godine, kada sam ponovo imenovan za generalnog direktora, podneo sam izveštaj o radu u prethodne tri godine, od kojih su 2009. i 2010. bile dve najuspešnije od osnivanja kompanije", podseća Radujko u saopštenju.

"Istovremeno sam, nedvosmisleno i transparentno", napominje Radujko, "obavestio organe kompanije, njene akcionare i našu javnost da taj mandat mogu da prihvatim samo do okončanja procesa prodaje akcija kompanije, bez obzira na njegov ishod, te da nameravam da profesionalnu karijeru nastavim u privatnom sektoru".

"Dakle, okončanjem ovog procesa koji još uvek traje, okončaće se i moj mandat, a sve dalje odluke su u nadležnosti akcionara i organa kompanije", zaključio je Radujko.

Njegova izjava uslčedila je posle informacije medija, koji su u toku prepodneva izvestili da se povukao sa funkcije generalnog direktora Telekoma Srbija.

Pogledajte još