JA SAM GUBITNIK KADA JE PLASMAN U PITANJU, ALI SAM POBEDNIK U DUŠI: Vladimir Tomović oglasio se prvi put nakon diskvalifikacije (VIDEO)

Vladimir Tomović nedavno je diskvalifikovan, a sada je rešio konačno prvi put da se oglasi nakon izlaska iz Imaginarijuma.

On je objavio stori sa bratovog profila i najavio "lajv" u kom će govoriti o napuštanju "Zadruge 4".

- Borio sam se za te uslove pošteno! Svideo vam se ili ne, ja sam bio iskren! To je bio Vladimir, meni su savest i srce govorili šta da radim. To sam bio ja, najbolja verzija mene - počeo je Tomović prvo oglašavanje nakon izlaska iz rijalitija, pa progovorio o diskvalifikaciji.

- Ja sam gubitnik kada je plasman u pitanju, ali sam pobednik u duši - nastavio je Vladimir.

- Kada je diskvalifikacija u pitanju, ona je bila opravdana! Šta god vi mislili, ne želim nikoga da perem, ni sebe ni Pink, ali stvari se ne rešavaju buntom i štrajkom. Ja sam tako rođen, ja sam buntovnik, ali se tako ne rešavaju stvrai. Neka ovo meni bude za nauk, a svima se izvinjavam koje sam pominjao, a nisam trebao, misleći na organizaciju Zadruge 4, od vlasnika, pa preko ostalih. Ja sam neko ko bi verovatno to opet ponovio, ali u 21. veku štrajkovati glađu na televiziji, to je bila moja nemoć. Do mene su dolazile netačne infoormacije, a ja nisam mogao da se borim sam sa sobom, izgubio sam se u vrtlogu! Pogrešio sam! Izvinjavam se svima ako sam nekome naneo štetu. Bog će da nagradi, jer ću se ja truditi da činim dobra dela, a Bog sve nagradi - rekao je Tomović.

- Svi ispaštaju zbog mene i verovatno bih opet sve ponovio, ali to ne vodi ničemu, tako da sam pravedno izbačen - zaključio je on.

Podsetimo, Tomović je u razgovoru sa Kristijanom Golubovićem rekao da u ugovoru za rijaliti ima nedeljno posetu psihijatru i da mu se uplati nedeljno honorar. On je navodno krenuo sa štrajkom glađu, jer mu honorar nije uplaćen 4 nedelje, što ga je navelo za bunt i štrajk.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Томовић Владан (@tomovicvladan)

Izvor: srbijadanas.com
Foto: vladelije_official/Instagram

Pogledajte još