Partizan ide po pobedu u Budvu

BEOGRAD, 11. aprila 2011. (Beta) - Trener Partizana Igor Milanović rekao je da će ekipa u predstojećoj utakmici protiv Budve dati sve od sebe kako bi pobedom iskoristila prvu "meč loptu" i izborila plasman na završni turnir Evrolige.

Vaterpolisti Partizana u sredu od 18 sati igraju na gostovanju protiv Budve, četvrtu utakmicu u četvrtfinalnoj Grupi A u Evroligi. Crno-beli imaju sve tri pobede i četvrti trijumf bi im osigurao plasman na "fajnal for", dok je crnogorski tim zabeležio jednu pobedu.

"Polovinu posla u četvrtfinalnoj grupi smo već obavili, veliku smo stvar uradili pobedama u Beogradu protiv Budve i Juga i trijumfom u Herceg Novom nad Jadranom. U Budvu idemo opušteni jer sam i ranije rekao da je najvažnije da u Evroligi osvajamo bodove kod kuće. Uprkos tome, tražićemo prostor za pobedu", rekao je Milanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan je u prvom delu takmičenja u Beogradu pobedio Budvu sa 10:2. Milanović je rekao da u Budvi očekuje drugačiju utakmicu, ali da se nada da će posle tog duela crno beli izboriti plasman na "fajnal for".

"Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one u Beogradu. Oni su bili nekompletni, u sredu će biti kompletni i siguran sam da će i oni igrati na pobedu. Budva će biti dostojan protivnik. Ako budemo na svom prepoznatljivom nivou možemo da se nadamo da ćemo 'overiti vizu' za završni turnir", rekao je Milanović.

Trener Partizana najavio je da će umesto Marka Avramovića u Budvu otputovati Nikola Dedović, kao i da će crno-beli igrati samo sa jednim golmanom - Slobodanom Sorom.

Milanović je dodao da će osluškivati utakmicu u Herceg Novom između Jadrana i Juga, jer bi ishod tog meča mogao da utiče na konačan plasman na tabeli.

Pogledajte još