OBOJE IMAMO RAK, U PONEDELJAK IDEMO NA INTERVENCIJE: Marija Kulić posle šišanja ćerke Miljane, odlučila da joj ne govori za Sinišinu i svoju operaciju!

Miljana Kulić pre nekoliko dana je šokirala sve, kada je u "Zadruzi 4" obrijala glavu, a njena majka Marija je rekla kako smatra da je to uradila od tuge jer je Siniši Kuliću ugroženo zdravlje. Baš zbog toga, Marija nije smela da joj kaže da i ona ide na operaciju.

- Te kobne večeri kada je ona obrijala glavu, mi smo malo pre toga imale poziv. Saznala je da Siniša ide na operaciju, ja joj nisam smela reći da treba i ja da idem na operaciju - rekla je Marija i dodala:

- Siniša i ja idemo u ponedeljak na operaciju. On operiše laringsonov tumor, a ja karcinom limfne žlezde. Zabrinuta sam, stalno plačem.

Siniša i Marija planiraju da kriju za Marijinu intervenciju sve dok se ona ne oporavi.

- Siniša i Marija na operaciju idu u isto vreme tog ponedeljka. Pored brige o zdravlju najviše ih plaši kako će Miljana sve da ponese i da ne napravi još neku glupost. Svakog dana strepe, za Marijinu intervenciju neće ni da joj kažu dok se ne završi i dok ona ne bude bolje - otkriva izvor.

Izvor: Blic/Kurir.rs
Foto: marijakulic_mtaz/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.