Jovanović: Nismo favoriti u meču sa Hemofarmom

BEOGRAD, 11. aprila 2011. (Beta) - Trener Partizana Vlade Jovanović rekao je da u predstojećoj utakmici sa Hemofarmom u Superligi nema favorita, ali da njegova ekipa u svakom meču mora da igra na visokom nivou ako želi da ispuni svoje ciljeve.

Košarkaši Partizana igraju u utorak od 18 sati u Vršcu protiv Hemofarma utakmicu sedmog kola Superlige Srbije. Obe ekipe su u dosadašnjem toku takmičenja ostvarile po pet pobeda uz jedan poraz.

Partizan i Hemofarm su dva puta ove sezone igrali u Jadranskoj ligi, a crno beli su oba puta pobedili.

"To će biti treća ovosezonska utakmica protiv Hemofarma. Nijedan susret ekipe nisu dočekale u jednakom sastavu, bilo je promena. Iako smo prve dve utakmice dobili, ne bih rekao da u ovoj utakmici postoji favorit. Radi se o dve izuzetne ekipe koje dugi niz godina gaje rivalitet i čiji su mečevi bili neizvesni", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Trener Partizana rekao je da ekipa mora da igra na visokom nivou ako želi da ispuni zadate ciljeve.

"Mi smo u ritmu odigravanja utakmica svaka tri dana praktično već sedam, osam meseci. Imamo visoke ciljeve u Jadranskoj ligi i domaćem šampionatu, a da bi se ti ciljevi ostvarili moramo da igramo na visokom nivou iz utakmice u utakmicu", rekao je Jovanović.

"Pokušavamo da ustalimo formu ne samo zbog Superlige, nego i zbog završnog turnira Jadranske lige. Nadam se da ćemo odigrati utakmicu u Vršcu na željenom nivou", dodao je trener srpskog šampiona

Sutrašnja utakmica će biti 68. duel Partizana i Hemofarma, crno beli su pobedili 54 puta.

Pogledajte još