VADILA SAM KRV I IMAM NEKE ČUDNE SIMPTOME: Tara Simov progovorila o trudnoći (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima predstavnici sedme sile imali su pitanje za Taru Simov.

- Tara, kako si? Da li ima nekih novosti?

- Ne, nema nikakvih novosti, meni se sve dešava od prvog marta a mi smo se smuvali desetog. Ermina mi nije drugarica, a ljudi vole da pričaju da svako ko ima odnose, da je i trudan. Ja odavno već imam probleme sa hormonima, i te stvari neće biti moguće, a da volela bih da zatrudnim, volela bih da se desi. Vadila sam krv, i imam neke čudne simptome, i neke stvari mi imaju neki čudan miris i ukus i jako mi je neprijatno - rekla je Tara i progovorila o svom dečku Nenadu Aleksiću Ša.

- Za to proganjanje, on je govorio o određenim ljudima, Kenanu i Franu, ali Kenanu nije na neki grub način pričao. Ja imam jako veliko nepoverenje prema ljudima u okruženju, jer se plašim ostavljanja. Ja njemu verujem, ali taj afekat kada se desi, javlja se i to da se bockamo, ali kada se smiri i stiša opet je sve okej, ali sveobuhvatno je sve okej! Ja sam mu pričala da je k*rvar, to i mislim. Mi smo se družili i ja znam kakav je on život vodio napolju, menjao je devojke, pre supruge, voleo je da šalta devojke i znam kako gleda i koliko voli žene! - rekla je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još