VREME JE ZA JARKE NIJANSE: U trendu su torbe žute boje

Verovatno u svom ormaru imate crnu, bež i braon torbu. Šta je sa žutom?

Ukoliko mislite da je previše svetla, uverićemo vas da grešite. Nakon beskajno duge zime i pandemije svima nama je potrebna doza dobrog raspoloženja i injekcija veselih nijansi. Još jedan razlog da nabavite žutu torbu je taj što su one očigledan prolećno-letnji trend.

Torbe u rasponu nijansi od bledog limuna do eksplozivno neonske žute boje pojavile su se u kolekcijama brendova "Versace", "Valentino", "Fendi", "Dolce&Gabbana" i "Miu Miu" - a takva lista imena zvuči dovoljno uverljivo.

Žuta torba, bez obzira da li odaberete klač model ili XXL će i najjednostavniji stajling učiniti modernim. Savršeno se kombunuje sa bež trenč mantilom i plavim farmerkama, kao i prolećnim haljinama koje verujemo jedva čekate da obučete.

Žuta torba je dobar način da postepeno unesete boje u svoj ormar - čak i ako ste odlučni privrženik minimalizma. Svetložuta haljina ili kaput mnogima će izgledati blago ekscentrično - ali mala torba u istoj nijansi verovatno neće izazvati neodobravanje čak ni kod najkonzervativnije osobe.

Na kraju, sivilo ispred prozora nam neće popraviti raspoloženje - a ako se priroda ne žuri da podeli jarke boje sa nama, onda ih sami moramo dodati u naš mali svet.

Izvor: Harpersbazaar.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.