ČOVEK OD 150 KILOGRAMA MI JE NASRNUO NA DETE, TO JE TOKSIČNA LJUBAV: Radomir Marinković Taki oglasio se nakon skandala Maje i Janjuša

Radomir Taki Marinković oglasio se povodom najaktuelnijih dešavanja u Zadruzi. Naime, njegova ćerka Maja pomirila se sa bivšim ljubavnikom Markom Janjuševićem Janjušem, koji je raskinuo vezu sa Aleksandrom Nikolić. Njih dvoje su danas imali i burnu svađu, a Taki je sve prokomentarisao:

- Oni nisu normalni, i ja to neću da podržim. Ja sam danas video nemilu scenu na krevetu kad je reagovalo i obezbeđenje, to nije lepo gledati ni meni ni njegovoj porodici. Koliko je ona kriva, toliko i on. To je toksična ljubav. To je super za šoubiz, a mi kao roditelji, njegova porodica, ja, o tim ljudima sve najlepše... Oni su preterali. Da tu nema kamera, bilo bi svašta - započinje priču Taki i nastavlja.

- Meni ne prestaje telefon da zvoni od 8 sati. Shvatam ja da je to rijaliti, ali kad ti čovek od 150 kilograma nasrne na dete, užas, ne daj Bože, nehotice da je zakači... Ona je skoro operisala i nos, nije moja ćerka cvećka ni malo, ali ipak je muško, muško, žensko je žensko. I on ima žensko dete u kući, ne može tako da se ponaša. Ja mislim da je on poludeo, radi jedno, misli drugo.

Kada je čuo da je Maja saopštila Aleksandri da ju je Janjuš ostavio ovako je reagovao:

- Eto koliki je muškarac, nema hrabrosti da kaže devojci. Do juče je voleo, povređuje ljude. Povredio je ženu, dete i sad Aleksandru. Prošle godine njegovoj supruzi nije bilo lako da gleda kako se cmače sa Ivanom Šopić, Anom Korać, nekom pevačicom, pa i sa Majom. Samoživ je, samo misli na sebe. I ta Aleksandra će sad da pati. Dao joj lažnu nadu, šta je uradio - rekao je Taki.

Taki se izvinio i Aleksandrinoj mami, Slovenki, zbog ružnih reči koje joj je Maja uputila:

- Maja nije trebalo da uzima Aleksandrinu mamu u usta, ja se njoj javno izvinjavam. Jako sam potresen, nije lako gledati. Ono sa Čorbom je bila katastrofa, ali bar se smejala. Ovako će do kraja da bude katastrofa i plakanje. Mene zovu prijatelji iz inostranstva da je izvadim, ja ne mogu više da joj pomognem. Ona zna gde je ušla, ima 24 godine, ja ne mogu da joj pomognem - zaključuje Taki.

Izvor: Kurir.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još