Sestričina Kejt Midlton je striptizeta

Nekoliko nedelja pred jedno od najpopularnijih venčanja veka izašao je skandal: U medije je procurela vest da je striptizeta Katrina Darling u rođačkoj vezi sa budućom pripadnicom kraljevske družine Kejt Midlton, piše slovenački portal "24ur".

Kejt Midlton je za medije izjavila da nije znala čime se njena sestričina bavi. Mama striptizete, koja nastupa pod umetničkim imenom Katrina Darling, izjavila je: “To što radi moja ćerka postaće velika senzacija. Striptizom je počela da se bavi prvo iz hobija, a kasnije i profesionalno.”

I to nije sve. Njen najpopularniji šou zove se: God Save The Queen”. Katrina Darling patriotsku pesmu “Rule Britannia” pleše polu-gola u “patritoskom” kostimu, sa britanskom zastavom.

Katrina, koja ima 20 godina, nije jedina “crna ovca” u porodici. Strica Kejt Midlton su 2009. godine uhvatili kada je pokušao nekom novinaru da proda drogu.

Striptizeta do skoro nije znala da je u srodstvu sa Kejt. Došla je do podataka da su njena baba, i pradeda buduće princeze Thomas Harrison brat i sestra.

I šta kaže dvadesetogodišnja “umetnica” o svojim nastupima? “Dve nedelje od proslave mog 18. rođendana prvi put sam nastupila. Posle nekoliko predstava shvatila sam da želim karijeru da izgradim kao striptizeta. Imam ime pod kojim nastupam, to je moje drugo ja, i to ime upotrebljavam…

Tekst: N.V.

Pogledajte još