BIZARNO JE ŠTO GA DRŽIM U RUCI, SPAVAJ MIRNO, MALI PSU: Nikolina Pišek otkrila da je osuđen čovek odgovaran za smrt njenog ljubimca Tajsona! (FOTO)

Nikolina Pišek oglasila se nakon što je osuđen čovek koji je odgovoran za smrt njenog kućnog ljubimca.

Naime, kako je voditeljka napisala njen pas uginuo je pre sedam godina, pri napadu nemačkih ovčara čiji je vlasnik Amir Isajbegović.

Voditeljka se potresnim rečima obratila svojim pratiocima na Instagramu i poručila da će novac od presude dati u humanitarne svrhe.

- Ovo je Tajson. Moj mali pas koji je umro pre sedam godina. Znam da nekima izgleda bizarno da ga držim u ruci, ali istina je da nisam mogla da podnesem pomisao da ga fizički odrstanim iz naših života nakon devet godina koje smo proveli zajedno. I konačno je donesena presuda za njegovu smrt. Nakon 7 godina. Čovek koji je odgovoran za njegovu smrt, koji je godinama terorisao celo naselje neodgovornim držanjem i uzgojem nesocijalizovanih nemačkih ovčara u garaži, Amir Isajbegović, je osuđen. Za mene sramotno malo, jer moju bol i bol moje porodice ništa ne može kompenzovati. Malo, jer nije dokazana uzgojna vrednost psa. Jer ga nisam dala na obdukciju. Jer bi ga tada “humano zbrinuli” u nekoj spalionici strvina. Jer njegova probijena pluća, osam smrskanih rebara, nagnječeno srce nisu bila dovoljan dokaz da je umro od nasilne smrti. I sad dok pišem, plačem. Čekao me je da me poslednji put vidi, zamahnuo repom i umro. Spavaj mirno, mali psu. Rekla sam ti da pravda pobeđuje. Kad tad. I da nisi otišao uzalud. Nema ih više. I javite mi kome je pomoć preko potrebna. Taj novac od presude je za to - napisala je u opisu fotografije.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još