VIDEO SI DA SAM BUDNA, MISLIM DA JE TO JAKO RUŽNO: Aleksandra Nikolić prokomentarisala intiman odnos Maje i Janjuša u spavaćoj sobi (VIDEO)

Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš bili su gosti emisije "Amidži šou", a ovom prilikom je trenutno najpoznatiji ljubavni trougao u zemlji govorio otvoreno o svojim odnosima. Aleks nije mogla da sakrije koliko ju je Janjuš razočarao što je na njene oči imao intimni odnos sa Majom.

- Digao si glavu, video si da sam budna, dobro si znao kakvu sam emociju imala prema tebi. Video si da sam ja budna, kad si imao seksualni odnos sa Majom - rekla je Aleksandra vidno uvređena.

- Nisam video da je budna... - poricao je Janjuš.

- Svakako ga to ne zanima, jer voli mene - poručila je Maja, što je Aleks poprilično iznerviralo, a onda je Nikolićeva otkrila zbog čega nije želela da ima seksualni odnos sa Janjušem u rijalitiju.

- Nije došlo do toga, jer ja to nisam htela. Nikad ne bih dozvolila da moji kod kuće gledaju tako nešto - rekla je Aleksandra.

- Teško je objasniti kako se ovde živi, nije samo naš odnos... Ujutru se posvađaju, prekosutra se pomire, neverovatno je objasniti šta je rijaliti - pravdao je Janjuš svoje postupke.

Izvor: Pink.rs
Foto: AmiG Show-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.