"Romantikom" na izlete od 16. aprila

Muzejski voz "Romantika" počinje redovnu sezonu saobraćanja 16. aprila, vožnjom od Beograda do Sremskih Karlovaca, najavile su Železnice Srbije.

"Romantika" će sa beogradske železničke stanice 16. aprila krenuti u 9 i 20, a povratak u Beograd predviđen je za 20 i 45 istog dana.

Cene karata za odrasle iznosi od 308 do 444 dinara, u zavisnosti od razreda. Deca i penzioneri plaćaju 222 dinara za sve razrede, a najstariji sugrađani za prvi razred plaćaju 311 dinara.

Sezona će trajati do oktobra, a "Romantika" će svake subote saobraćati na relacijama od Beograda do Novog Sada, Palića, Vršca, Bele Crkve, Smedereva, Požarevca, Jagodine, Ovčar Banje, kao i jednom mesečno do Mokre Gore.

Prva ovogodišnja vožnja do Mokre Gore biće 23. aprila, a zatim 14. maja, 11. juna, 2. i 30. jula, 13. avgusta i 3. septembra.

Polazak sa beogradske stanice je u 6.55 sati, a povratak oko 22.40 sati. Putnici će se prevoziti "Romantikom" od Beograda do Branešaca i nazad, kao i vozom "Nostalgija" na relaciji Mokra Gora-Šargan Vitasi-Mokra Gora.

Cena izleta za odrasle iznosi 1.522 dinara, a za decu od šest do 14 godina 876 dinara. U tu cenu nije uračunat autobuski prevoz Branešci-Mokra Gora-Branešci.

Karte se mogu kupiti u železničkim stanicama Beograd, Vukov spomenik i Novi Sad, kao i u turističkim agencijama "KSR Beogradturs", "Putnik" i "Magelan", saopštile su Železnice Srbije.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.