HAOS U BELOJ KUĆI: Aleksandra Nikolić nasrnula na Maju Marinković i Brendona (VIDEO)

Tokom žurke na rijaliti imanju u Šimanovcima Kristina Spalević prišla je Maji Marinković kako bi je utešila i poručila joj da će se ona potruditi da uništiti Aleksandru Nikolić, a da se ona bori za Marka Janjuševića Janjuša, što je izazvalo još veći haos.

- Ja ću nju uništiti, a ti gledaj njega! Ona je dno dna, ti nisi zaslužial to, j*bala si se od emocija! - rekla je Kristina.

Potom je Aleksandra ponovo prišla Janjušu, zbog čega je Maja podivljala i napala na Nikolićevu. Kristina i Maja su se udružile protiv Aleksandre.

- Nemoj da si agresivna, nije on kriv! - vikao je Brendon.

- Da li znaš koliko te volim!? Zašto mu prilazi, bre više?! - vikala je Maja.

- Jesam li ti uradila nešto? Šta ti je? - pitala je Aleks Janjuša.

- Aleksandra, skloni se od njega, nemaš ti šta da pričaš sa njim, on je sa mnom! - urlala je Maja iz nemoći.

Tokom žurke i haosa, Aleksandra Nikolić prišla je Janjušu kako bi porazgovarali, međutim, Marko nije reagovao na njene reči.

- Ajde molim te da pričamo normalno! Ja tebi ništa loše nisma uradila, nisam se ni sa kim poljubila, ni sa kim ništa nisma uradila, samo sam igrala, je l' to problem? Ti meni nisi hteo da se obrtaiš dva dana, ne ja tebi - rekla je Aleksandra.

- Molim te - ponavljala je Aleksandra, međutim, odgovora nije bilo.

Nakon toga, Maja Marinković je došla do Janjuša i pretila mu zbog Nikolićeve:

- Šta ti pričaš sa njom? Šta ti imaš da pričaš sa njim? - vikala je Maja.

- Ostavi me da pričam sa njim, imam pravo, ne radim ništa! - pravdala se Aleksandra.

- Nemaš pravo, šta ti nije jasno! - vikala je Maja.

Nakon toga, Janjuš je ustao od rulet stola i pošao ka Beloj kući, nakon čega su svi kolektivno krenuli za njim, a Brendon sve vreme zbijao šale na račun dve zadrugarke.

- Šta hoćeš ti od nas, ajde reci mi, pa da završimo? Reci mi, jesi li zaljubljen u nju? Hoćeš da me oteraš u ludnicu, da totalno poludim posle svega? Da svaki put pravim budalu od sebe? Je l' fer da ćutim posle svega? Zašto radiš sve ovo, što si je napao večeras, zbog čega, odgovori mi je*eno - pitala je Maja.

- Zbog tebe, je l' znaš? Šta ti je rekla? Je l' me provocirate celu noć, šta hoćeš ti od mene? - pitao je Janjuš, pa se obratio Aleksandri:

- Ti si me provocirala, glumiš žrtvu, glumiš da si žrtva, a ti (Maja) slušaš i mene grebeš? - pitao je Janjuš.

- Ja sam samo htela normalno da pričamo, je l' normalno ovo? - pitala je Aleksandra.

- Ovoj sam prešao preko svega, ona priča da sam sa njom zbog se*sa, a ti Aleksansra provociraš i glumiš ludilo! - vikao je Janjuš.

- Čime sam ja bilo šta izazvala? - pitala je Aleksandra, pa nastavila:

- Pa sa njom imaš problem, ne sa mnom! Šta si ti meni Majo pričala? Rekla sma ti istinu, gledao me! A je l' zato treba da ga tučeš i da ga grebeš!? - vikala je Aleksandra.

Brendon otišao je do Marinkovićeve kako bi je utešio, budući je ušla ponovo u fizički obračun sa Janjušem zbog njegovog razgovora sa Aleksandrom.

- Ona se ponaša kao k*rva, one se ponašaju kako treba, po pravilima, ti se ne ponašaš kao k*rva! Ti jednostavno voliš njega i to je to. Ja ne znam da li je ona k*rva, pričaju za nju! Marš p**ka ti materina, ponašaš kao k*rva, a izgledaš tako! Zašto se mešaš? - urlao je Brendon.

- Čime se ja mešam, ti ćeš dobiti tužbu! - odbrusila je Aleksandra.

- Šta su ti radili u separeima, nelegalna prostituko! K*rvu u zatvor! Pričaju da si se j*bala u Albaniji, a video sam neke snimke napolju! Maja je moja drugarica, a ova ovde je zaj*bava! - poručio je Brendon.

Aleksandra je potegla hranu i šolju na Brendona, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo fizičkii obračun. Zbog agresivnog ponašanja, Nikolićeva je završila u zatvoru.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još