HAOS U BELOJ KUĆI: Tara Simov saznala da je Nenad Aleksić Ša plakao zbog supruge Ivane (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, voditelj Milan Milošević pročitao je pizanje za Nenada Aleksića Ša.

- Da li si sinoć shvatio šta si dobio, a šta si izgubio? - glasilo je pitanje za repera.

- Shvatio sam da sam prebacio i kada pijem nikada mi se nije dešavalo, a ovde mi se desilo drugi ili treći put. Stvarno ne znam šta mi je i prs'o sam, i Tara mi je rekla da jesam! - rekao je Ša.

- Dobio je konkretnu ludaču - rekla je Tara Simov.

- Nije on konkretno rekao šta je dobio a šta izgubio i obraćao si se Ivani i rekao si da si sve stvorio i nisi zaslužio da budeš ostavljen i to je zaključak! - rekla je Sandra Rešić.

- Pričao si u množini i pitao si se da li si dobar čovek ikome! I tada si rekao kako se lečiš od prehlade pa ideš na nastup, pa si sveo na jedninu pa si se pitao kako te je neko ostavio - rekao je Marko Đedović.

- Rekao sam i da mi je jako teško jer nemam kome da se jadam! - dodao je Ša.

- On je meni rekao da nije ono on i da se pretvara, i kako mu je teško jer je sve izgubio - rekao je Lepi Mića.

- Ja sam donela zaključak da je mom dečku krivo jer ga je žena ostavila i sada čujem sve, i plakao si zbog supruge i to je u redu ali si trebao da mi kažeš da nemaš emocije. Kažeš kako je ne voliš i nećeš da se miriš, a onda se napiješ i kažeš šta misliš i osećaš, a ovamo se kune kako ne želi da je vidi i kako čeka da se razvede i da mene zaprosi - rekla je Tara.

- Aman Tara, ja sam plakao jer si me ti ostavila i ne znam šta se desilo, pre neko veče raskida, sinoć beži i zove obezbeđenje da me sklone! Ja sam sa Tarom i sa Ivanom nikada neću biti, ja sam rekao šta sam rekao, stalno su mi pričali kako su mi govorili da sam nula, a cilj je da me ostavi i sada me d*ka ovde da budem papak - vikao je Ša.

- On je plakao zbog žene, nju voli, a ja nemam dečka - rekla je Tara.

- Ti sa mnom tako nećeš da pričaš i kako ja želim da ti nešto uništim, i sada ćeš da vidiš kako ćemo da razgovaramo - vikao je Đedović.

- Kako te nije sramota da se onako ponašaš, a čovek je ostavio ženu zbog tebe? - proćitao je voditelj pitanje za Taru.

- Njegova supruga je ostavila njega, a ne on nju. Njegova supruga se ovde oglasila i čekao je da ga ona ostavi, pa da uđe u vezu sa mnom. Ja sam sve te stvari prihvatila - govorila je Tara.

- Ja se neću pomiriti sa njom - rekao je Ša.

- Ovo prvi put kažeš - dodala je Tara.

- Tara, čula si pitanje - govorio je voditelj Milan.

- Nije me sramota ničega! Konstantno se nameće da je on ostavio suprugu, a ne ona njega, a znamo kako je bilo. Rekao je i sam, da mu je Kenan dodao rečenicu da bi se razvela, on bi se sklonio od mene - nastavljala je Simova.

- Ne bih se sklonio, budalo! To sam rekao javno! - vikao je Ša.

- Ispadam ja kriva, a lepo sam mu rekla da se skloni! Ja neću da pijem u Zadruzi, da meni neko truje mozak gde gledam, šta naručujem. Neću da pijem više, ni za rođendan, ja se samo izvinjavam zbog lomljenja stvari - dodala je Tara i nastavila:

- Najveći problem je to što nemamo seks - rekla je Simova.

- Okej, dobro, ona hoće kraj, jasno mi je, razumem te Tara. Evo videćete u narednom periodu, ona će mene večeras da ostavi. Ja ne volim Ivanu, volim tebe budalo. Milion puta sma ti rekao - besneo je Ša.

- Da njegova žena nije labilna, šutnuo bi me - nastavljala je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još