IMAM KONSTANTAN PSIHIČKI TEROR OD NJEGA: Tara Simov u suzama pričala o odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima, voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Taru Simov.

- Tara znamo koliko si trčala za Matejom, a Nenadu svaki dan govoriš da ćeš da raskineš, a Mateja te nije voleo, i to su svi videli? - glasilo je pitanje.

- Izašla sam iz toksičnih veza, bežala od svega, jer sam propi*ala krv zbog njih. Što se tiče Nenada, ja sam se borila i za njega, ustajala za stolom, lagala za njega, za sebe. Kada je Miljana vređala njegovu suprugu, ja sam skakala za njega. Time što ja pretim da ću da raskinem je jednostavno, jer ja ne mogu da budem u odnosu gde meni nešto smeta. Ja imam 20 godina, ne mogu ja da menjam čoveka od 40 godina. On mi se zakleo od petka, da neće da pravi te afektne psovke, da me neće opsovati, da će se gristi za jezik kada izgovori da volim bivšeg, i ostalo. Ja imam konstantan psihički teror od ovog čoveka, pet meseci već! Da ne bude da ga optužujem, ali te neke stvari, zamerke, ja slušam i menjam sve, ali imam strah od toga da doživim ono što sam doživela prošle godine. Kunem se sebi da neću da doživim istu situaciju, a dovodim sebe tu - rekla je Tara.

- Da li ja radim ovo? Ovo je zbog mene? - pitao je Nenad Aleksić Ša.

- Ostajem u odnosu jer volim, a ništa ne valja. Ja spavam po ceo dan, meni će život da presedne! Ja sam iz "Zadruge 3" izašla bez mrlje, kao hrabar čovek, a sada? Ispala sma ku*vetina, ljubavnica, najgora, u mojoj glavi je crno jako dugo. Meni se konstantno zamera - dodala je Tara.

- Ljubomoran jesam, ali ja ne terorišem! Ocrni me devojka, dobro, ja sam problem - vikao je Ša.

- Meni je bitno i j*be mi se šta misle drugi! Volela bih da ne volim Nenada, jer ja opet sebe ne poštujem, i opet sam u toksičnom odnosu. Postoji samo ljubav, sve ostalo je živ ku*ac - rekla je Tara.

- Ja sam prema njoj savršen, nisam bio ovakav prema devojkama - dodao je Ša.

- Ona meni ovo mesecima priča - ubacio se Marko Đedović.

- I ispao je problem jer sam ja sinoć pričala sa nekim dečkom kada sam bila u ambulanti - rekla je Tara.

- Ja sam samo tražio da mi ne spominje bivše - rekao je Ša.

- Ne, ti si sinoć sa Sandrom... - govorio je Ša.

- On ih sam spominje! Non-stop! - dodala je Tara.

- Propašće mi rođendan, je*o me dan kada sma ušla ovde - nastavljala je Tara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.