Murinjo juri treću titulu

BEOGRAD, 13. aprila 2011. (Beta) - Trener Real Madrida Žoze Murinjo ove sezone će pokušati da postane prvi trener koji je sa tri različita kluba osvojio Ligu šampiona. To mu je pošlo za rukom 2004. godine sa Portom i prošle sezone sa Interom.

"Želim dobro da obavim posao i usrećim ljude. Osvajanje Lige šampiona je posebna stvar za navijače. Do kraja karijere trudiću se da je osvojim još jednom, ali to mi neće postati opsesija", rekao je Murinjo.

Utakmica protiv Totenhema biće 500. Morinjov zvanični meč.

"Voleo bih da u Realu obeležim i 600 utakmica. To bi značilo da zajedno stvaramo velike uspehe", rekao je Portugalac.

Real bi u polufinalu Lige šampiona mogao da igra protiv Barselone, koja će najverovatnije izbaciti Šahtjor, posle pobede od 5:1 u prvom meču. "El klasiko" je na programu 16. aprila u prvenstvu, a dva kluba će se 20. aprila boriti i za trofej u Kupu kralja.

"Real može da pobedi Barselonu, ona nije nepobediva. Verujemo da možemo da osvojimo titulu, Kup i Ligu šampiona, ali prvo moramo da se koncentrišemo na revanš sa Totenhemom", rekao je fudbaler Reala Brazilac Kaka.

Kaka je bio dvostruki strelac u pobedi Reala nad Atletikom iz Bilbaoa u subotu od 3:0. U tom meču on je prvi put bio u startnoj postavi od februara, pošto se oporavljao od brojnih povreda.

"Dva gola su dobra za moje samopouzdanje. Moram naporno da treniram iponovo da uživam u fudbalu. Jedino što imam problema sa povredom kolena, koja me ograničava da dam sve od sebe na terenu... Osećam se dužnim, moram da vratim Real Madridu", rekao je Kaka.

Pogledajte još