PUKLO PRIJATELJSTVO: Nenad Aleksić Ša optužio Sandru Rešić da je zaljubljena u Anđela Rankovića (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima zadrugari su imali priliku da vide raspravu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša zbog njenog razgovora sa Milanom Jankovićem Čorbom.

- To je bilo nakon žurke, zamerio mi je što pričam sa Čorbom... - rekla je Tara.

- Ja gledam kako se smeju tim glupostima. Oni raspravljaju i smeju se. On misli da će lako proći sa dvadesetogodišnjakinjom, odeš u urgentni centar i to je normalno - rekla je Nadica Zeljković.

- Pa najbolje da se je*avala po kupatilima - rekao je Marko Đedović.

- I sad mi je smešno - rekao je Ša.

- Ovo je jedan od vrhovnih stadijuma ljubomore. Ne verujem, on se oko čaše, upaljača... - govorio je Kristijan Golubović.

- Kad ode na nastup Ša, imao je jednog lika, i on je pokazivao na viber video. Ja ne znam šta ćeš ti Ša napolju i kako ćeš - rekao je Marko Jnajušević Janjuš.

- Tara, znaš ti šta praviš od mene? Objasni ljudima da nisam bolesno ljubomoran. Ova devojka mi stalno ljubomoriše, ali na kvarno - rekao je Ša.

- Nemoj da ti ustanem. Šta je ti to što možeš da progovoriš? - ubacila se Sandra Rešić.

- Imaš dečka kod kuće, zaljubila si se u drugog. Misliš da se ja tebe plašim? Ta gluma... - rekao je Ša.

- Ti imaš 40 godina, a ti ljubomorišeš na senku. Ja sam joj je*ala majku u pi*ku sedam meseci. Ti si mene potkačio, jer si psihopata! Ja sam budalteina najveća - pričala je Sandra.

- Prva si mi nameštala. Padaj malo zbog Anđela. Priznaj svoju ljubav! Što ne ostaviš dečka? - provocirao je Ša.

- Vidim da gubi prijatelje i pored žene. Hoću da naručim pesmu "Slavim rođendana dva", za Ivanu. Naravno da sam ironična - rekla je Nadica.

- Ja sam znao koliko to Tari smeta. Večito joj ispiram mozak, da stvari koje su se njemu desile da mora da razume - dodao je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još